Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (149)

akisha 

všechny recenze uživatele

Dementní blbost s nejpříšernějším druhem hlavního hrdiny - uťápnutým blonďáčkem s brejličkama, něco jako ten kluk z myšáka Stuarta Littlea. Děj naprosto mimózní, ke konci tomu nasadí korunu, když se zjistí, že klukův novej kamarád je jeho otec snad z minulosti nebo tak něco. Ta jedna hvězda je za haluškovou část s představování domu a za dědu s očima vzadu na hlavě. Jinak příšerná věc, nesledovat! Nepouštět ani dětem! Zničit, zakopat! ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný animák, ale... Prečítal som si zopár názorov ľudí a musím sa s nimi stopercentne stotožniť. Detskému divákovi táto rozprávka dá absolútne minimum, keďže prelínanie časových rovín nemá šancu pochopiť a pre deti zaujímavých scénok tam bolo minimum. Ja ako dospelý divák som striedanie prítomnosti, minulosti a budúcnosti síce pochopil, no na môj vkus bol tento animák spravený dosť nesympaticky. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $97,822,171Tržby Celosvetovo $169,333,034Tržby za predaj DVD v USA $78,206,700 //počet predaných kusov 4,471,663║ Pri tejto rozprávke si veru moc srandy neužijete, je to akésy moc preplácené a nesúrodé. /videl v kine: 40%/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Je to sice šílené a nesourodé, ale zároveň i strašně moc hravé a nápadité. Nebo počkat, ta šílenost je vlastně klad! A překvapil mě i zajímavý a (na dětský film) promyšlený děj a fungující emotivní scény sirotka hledajícího rodinu. Výtvarná stylizace se mi líbala, film odsýpal a nešikovný (domnělý) hlavní padouch bavil. Ale očividně film nesedne každému (viz hodnocení zde). ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

ROBINSONOVI-Walt Disney, už jenom jeho jméno v titulcích zaručuje že se budete skvěle bavit . Musím říct že když jsem jej viděla poprvé tak jsem se zezačátku filmu nudila,poté co se dostal Lewis do budoucnosti se mi to začalo líbit a u konce jsem bulela jako hladové mimino. Prostě jsem si tenhle snímek zamilovala,filmy typu (jak já říkávám )vracečky mám moc ráda. Na takové filmy musíte hledět víckrát aby jste ho uplně pochopili, už jenom ten začátek kdy Lewisova máma odloží jej jako malé mimčo k dětskému utulku a uteče poté co ji poleká nějaký zvuk aniž by zaklepala a alespoň upozornila někoho v domě že venku na dešti leží překvapení,koho by napadlo že se za tím zvukem který ji vylekal skrývá právě Lewis,její syn tedy poněkud starší který se vrátil z budoucnosti aby ....ale né víc psát nebudu to by jste potom z toho filmu nic neměli kdybyjste si přečetli jak to skončí. Teda aspoň ti co jej ještě neviděli.A pamatujte si-ZAPOMEŇ NA MINULOST A BĚŽ STÁLE KUPŘEDU- .-) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Jim Carrey si mohl během přípravy filmu vybrat, zda chce dabovat Bowlera, nebo hrát ve snímku 23 (r. Joel Schumacher, 2007). Rozhodl se pro druhou možnost. (imro)
  • V originálním znění původně Wilbura namluvil Daniel Hansen už před více než pěti lety. Když se později prováděly změny, musel do studia přijít mladší hlas Jordana Frye. (imro)
  • Film vznikal v době, kdy se šéfem Disneyho animačního oddělení stal John Lasseter z Pixaru. Na jeho popud režisér Robinsonových změnil dobrou polovinu téměř dokončeného filmu : přibyly nové postavy i zápletky. (Siriuss)

Reklama

Reklama