Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

jahol 

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách mi málem vypadl hrnek s kafem z ruky - jak mohla režisérka Času sluhů zplodit něco takového? První část filmu je opravdu tristní a kupodivu jde především o scény, kde je na plátně Karel Roden - ten zde, věřte nebo ne, podává ne druhotřídní, ale třetitřídní výkon (při sledování jsem si vytvořil soukromou teorii, že ho natáčení tohohle "skvostu" tak otrávilo, že se to inteligentnějším divákům rozhodl dát najevo). Časem se to trochu zlepší, Roden zmizí a je nahrazen docela přitažlivými exteriéry projížděným "hezkou" kamerou a Markem Vašutem, jehož ministr představuje pro celý film jediný jednoznačně kladný záchytný bod. Hlavní hrdinka se konečně dočká těch hereckých projevů, ve kterých se evidentně cítí nejlépe - vypjatých sexuálních scén (i když, přestože výborně natočenou, soulož v kostele považuji za netaktní vůči věřícím). Film se pak na chvíli posune do polohy, kdy se zdá, že bude mít co říci, ale nakonec se obloukem vrátí k hromadě shitu z ůvodu, u které bezpečně zakotví. Dvě hvězdičky jsou příliš, ale co mám dělat, když Čas sluhů ve mne stále vibruje. Ostatně, Scorsese taky dostal Oscara za svůj zdaleka ne nejlepší film. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bestseller Barunky Březinové aneb bídný bolehlav Bestiář.. Česká kinematografii se posunula na žebříku vedoucím do smrduté jímky zase o stupínek níž. Autoři jako by nevěděli, co chtějí natočit, protože nejdříve řeší v docela vážné rovině partnerské vztahy, načež prudce přeladí na komediální notu, které se však nikdo nesměje a vzniká tak absolutně nefungující spojení, jenž za pár minut vyšumí jako Celaskon. A zbude jen další Vašutův Pažout v mutaci Románu pro ženy. Tentokrát na hřadle.. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Mě snad ta politika začíná srát.. Co já budu dělat ?!" ;) Vašutova pasáž s pavím pozadím patří zřejmě k tomu nejděsivěji bizarnímu, co tuzemská kinematografie za poslední dekádu stvořila, na umělohmotně neživém Bestiáři však pravděpodobně nejvíce irituje, že se rovněž nese jako páv, ale jako filmové sebeparodické zlo s těmi nejsterilnějšími erotickými scénami, jaké jsem viděl, budí snad jen znechucený úšklebek.. Jednomu musí být nesmírně líto tradičně skvostného Karla Rodena, jehož postava jako snad jediná nepůsobí jako přepjatá karikatura, když z úst musí vypouštět nablblé telenovelácké dialogy.. Danica Jurčová, s níž podobný příběh stojí a padá, i dík postsynchronům zoufale špatná a mimo, zato sebevědomá režisérka Pavlásková na absolutním tvůrčím dně.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Čas: 30:01 a já se právě dívám, kdy už to bude končit. Zjištění mě deprimuje. Asi se budu muset ožrat a nebo začít film posouvat, protože přede nou jsou ještě další tři stejně dlouhé úseky. Ach. ~ Jsem ochoten přispět na stavbu svatostánku, zasvěcenému tlačítku Vpřed! ~~~ Festivalový anglický název "Bitch's Diary," je perfektní a trefný. Krom pár hereckých výkonů je tak jediným plusem promrhaných 111 minut (i když u mě byl film kratší, resp. rychlejší. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Barbaru Nesvadbovou za spisovatelku nepovažuji, respektive jedna její kniha, kterou jsem ani nedočetla, mi stačila bohatě k tomu, abych s dalšími čas neztrácela. Možná proto jsem napoprvé neobjektivně dala 1*, dnes to napodruhé a s odstupem vidím tak na 50%, fakt je, že té dívce svým způsobem velmi dobře rozumím. Každopádně scénář (nikoliv příběh) je skutečně ubohý...má to na víc a mohlo to být něčím víc. A jinak? Čím to, že ve většině současných filmů, je mi tak zajímavého herce, jakým je Karel Roden, většinou líto, protože nemá co předvést? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Film byl celý natočen s pomocným zvukem, tedy všechny dialogy, ruchy apod. byly nahrány podruhé ve studiu a poté dodatečně přidány. (camper)
  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno