Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck Norris musí najít a ochránit chlapce, který utíká před pomstou vrahů svého otce a očistit nevinně nařčeného kolegu z dvojnásobné vraždy. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cha, cha, cha.....udusím se smíchem. Samo, že tenhle film nejde brát vážně, ale jinak je to komedie velmi slušná. Záběry kamery připomínají produkci kabelové televize a bohužel není tu moc akčních scén. Vlastně až na závěrečnou bitku. Ale zase je tu tuna digitálních efektů, které musely stát nehorázně moc babek. Vždyť Chuck tu dostane skutečně několikrát přes držku, to ho museli slušně zaplatit a šetří i svým kopem s otočkou. Zábava a pár pivek a fandů "VELKÉHO" Chucka to jistí.....i když v jednom mě zklamal a to dost hluboce...walker má dceru?!!!! jak je to možné, to se nezmohl na syna?..... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Snad jedině z úcty k Chucku Norrisovi přihodím třetí hvězdičku, jinak by to bylo na slabé 2*. V mnohém nemá tento film sílu a kouzlo jako seriál. Chybí tu zejména nějaké mravní ponaučení pro mládež, řešení nějakého soudobého globálnějšího problému (alkoholismus, drogy, šikana, války gangů, náboženská intolerance, rasismus, atd.), trocha vtipu, ale také citelně chybí parťák Trivette, jenž se tu pouze mihne. Kdo zná seriál a má rád poslední dvě série, jistě postrádá i rangerku Sydney Cook, parťačku Gagea. Když už se Norris k postavě Cordella Walkera vrátil, mohl se namísto komplikovanějšího případu, resp. dvou případů, zaměřit spíše na svůj osobní život, svoji dceru, dalo se sem zakomponovat i jeho stárnutí a popřípadě plánovaný odchod na odpočinek a předání žezla například Gageovi. Jako fanouškovi seriálu mi tu chyběl i jeho ranč a budova Tarrant County Courthouse. Nelíbilo se mi ani Walkerovo nové auto, ovšem modernizace jako taková mi nevadí (proč by musel neustále jezdit v tomtéž autě, že ano..). Poměrně šokující je tu závěr a jeho tragičnost musí svým způsobem ranit všechny, kdo seriál Walker texas ranger mají rádi. ()

Reklama

Svarog 

všechny recenze uživatele

Od filmu som toho veľa nečakal, ale ani to málo sa mi nedostalo. Dej je úplne primitívny. Nejaký špióni zo Severnej Kóreje s čipom (trápna hovadina) a nespravodlivo obvinený ranger (obohraná nuda). Dialógy sú dosť slabé, primálo akcie a ani Chuck toho veľa nepredvedie. Páčil sa mi len koniec, ktorý som vôbec nečakal. ()

saaaky 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dobrovolně shlédnul. Donutila mě k tomu zvědavost, zda-li se alespoň jednou povedlo panu Norrisovi provést alespoň průměrný film. A jak vidno, nepovedlo. Plno přehrávaných scén, rádoby kyselé úsměvy a pokus o " drsňáctví " celého filmu nějak stále nevychází. Takže 1 hvězdička jen kvůli Sheree J. Wilson. Nic víc, nic míň. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +někteří staří známí -triky, málo akční/// V podstatě velice průměrný snímek, který ve výsledku nedosahuje ani kvalit samotného seriálu. Pochválit můžu, že díky němu opět vidím své oblíbence zase o několik let "poté".Jinak děj je tentokrát více detektivní a klasicky zamotaný, každopádně nic co by tu už nebylo. Ovšem ten závěr je sada a dost možná velká podpásovka nejen na Walkera, ale i na diváky. Proto pro přiznivce seriálu doporučuji vidět./// Celkem 47%/// ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Nia Peeples, ktorá ako Sydney Cooke pravideľne účinkovala v 8. a 9. sérii, sa vo filme neobjavila. Jej neúčasť zdôvodnili producenti tým, že chceli dať filmu novší, svieži nádych, a preto príliš nenavädzovali na seriál. (m.a.t.o.)
  • Malú úlohu vo filme mala aj Selena Gomez. (m.a.t.o.)
  • Walkerovu dcéru Angelu si zahrala dcéra Chucka Norrisa, Danilee Kelly Norris. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama