Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Grondal 

všechny recenze uživatele

Ťažko komentovať film, z ktorého je ťažko si zapamätať hocičo viac ako to, že hlavnú postavu hral kapitán Kirk z nového Star Treku. Veľmi tuctová zápletka sa tu spája s, z môjho hľadiska, žiadnym herectvom v podaní všetkého čo sa tu hýbe. Tomuto filmu chýba duša, ktorú film s touto témou potrebuje ako soľ. Nechytilo ma to, ale zas musím uznať, že to ako je film natočený asi nikoho neurazí, a na zabitie času poslúži... celkom bezbolestne. ()

kolik27 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý pohled na svět člověka, jenž je indisponován svý postižením a to zrakovým. Je úplně slepý, ale svítá mu naděje na byť jen malinkou šanci prvně vidět i když ne pestře jako většina lidí. Za pomocí ojedinělé operace, která je spíše pokusnou než ověřenou a ani sám doktor neví přesný výsledek zdařeného zákroku natož nezdařeného. Musim uznat že působí sebevědomě, odhodlaně a statečně a s holkama to nemá lehké pač "ženský" no :) Operace se samozřejmě zdaří a indská dívka, do které se v průběhu zamiloval a ona do něj, i když jí rodiče manžela předurčili jiného, jak už to v hinduismu bývá zvykem, tak láska zvítězila a Dany si vzal Lisu. Zrak mu operace přinesla jen dočasně, ale charakter jako on se s tim smířil. A žili šťastně až do smrti. ()

Reklama

Looser 

všechny recenze uživatele

Ok mně se to taky docela líbilo a kdyby nebylo přiblblého amerického konce určitě bych dal i 4*. Citlivá a docela i roztomilá komedie. Hlavní ženskou roli vyjímečně nehrála žádná sexbomba, ale sympatická Indka a v další "indické" roli se objevil dr. Suresh ze Heroes. Dvě poznámky hlavní hrdina mi až moc připomínal chvílemi Pitta a později s brýlemi i Terminátora :-). ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se film prezentuje až takto prcičkovsky, když z toho nakonec bylo skoro až romantické drama. Každopádně na jedno shlédnutí solidní romance, pěkná indka a vcelku obstojný Pine. Až na pár blbostí, kdy je těžké si představit jak může slepec od narození znát některá gesta a podobně, bych to nehanil. Na 3 hvězdičky stačí. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Začátek predikoval velmi slabou komediální romanci, postupem času však Rande naslepo dokázalo dozrát v alespoň průměrný romantický film, který, světe div se, svým způsobem funguje i přes značně nesmyslné scénáristické prvky. O komediální rovině však nemohu říci totéž. Chris Pine je jedním z hlavních nedostatků filmu, jeho slepce jsem mu prostě neuvěřil a jeho dřevnatost mi dala vzpomenout na Roberta Pattinsona ze Stmívání. Roztomilá Anjali Jay však leccos zachraňuje. 50% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama