Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Redík 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nemá (krom pár světlejších vtipných momentů) podstatně co dát, ale vyzdvihl bych dva momenty, které výrazně zvýšily mé hodnocení. Prvním z nich je "shledání se" s rodinou a druhý je představování hrdinovy dívky jeho rodině. Tyto momenty v sobě nesou hodně emocí a něco takového bych v tomto laciném filmu rozhodně nečekal. Zbytek filmu je však celkem předvídatelný, plný klišé a řídí se dle tušeného scénáře neštastné lásky. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Už jenom na základě originality tahle romantická komedie útočí na špičku ledovce. Ten nápad o randění naslepo kvůli slepotě hlavního hrdiny je geniální a dodává do filmu spoustu komických, smutných i dojemných momentů, které tento žánr, který je plný těch průměrných, nic neříkajících snímků, pozvedá na něco moc milého, neškodného a výborného na unavený večer. Samozřejmě to mělo i pár horších míst a chvíli to bylo úplně zbytečně dramatické, ale tvůrci to vždy úspěšně nadlehčili (viz. poslední scéna v nemocnici). Stačilo mi to. ()

Reklama

Cracker 

všechny recenze uživatele

Celkom milá a hlavne dosť nezvyčajná Americká komédia :) Do kolónky romantický/komédia by sa patrilo možno pridať aj Sci-fi, pretože to bolo naozaj strelené. Nič iné sa od toho ani očakávať nedalo, happyend sa našťastie nekonal až v takom rozsahu že by hlavný hrdina zrazu začal vidieť :) To už by bolo o pár * menej. Tento film nebol vôbec zbytočný príjemne naladil a pohlad na hercov potešil. Už len škoda že tam nebolo toľko vážnosti potom by to mohlo dopadnúť oveľa lepšie. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Prosté, romantické a sympatické. Som zarytým odporcom prvoplánovej hollywoodskej romantiky... ale tento film som si pozrela v telke a oddýchla si pri ňom. Najprv ma pritiahol Eddie Kaye Thomas, ktorého ksichtík môžem už od Prcičiek, no potom som zistila, že aj ten darebák a budúci kapitán lode Enterprise Chris Pine je šarmantný cukrík ;-) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že to bude nejaká tuctová romantická komédia, ale na moje prekvapenie sa z toho vykľula skôr romantická dráma. Dokonca by som povedal, že niektoré tie akože komediálne vsuvky tomu skôr uškodili ako pomohli, aj keď občas aspoň trochu odľahčili dej. Inak ma to celkom milo prekvapilo, aj keď absurdnosť niektorých scén strašne ubrala na reálnosti celého príbehu. No napriek tomu je to pre mňa ľahký nadpriemer, akurát na 3*. A to aj vďaka tomu, že citeľná predvídavosť deju sa až tak úplne nenaplnila, teda vlastne len z polovice - ale z tej dôležitejšej. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama