Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Janek 

všechny recenze uživatele

S tímto humorem sympatizuji, Napoleon je pro mě kultovní záležitost. Dávám ****, ale je to tak 70%, Nacho už není tak ucelený a "úchylný" jako Napoleon. Ale stále je to relativně sranda - Jack Black je dobrej, i když mi občas vadili ty "Tenacious D" vstupy. A roli Petera Stomareho jsem vůbec nepochopil. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

A ty 2* jsou spíš z milosti.Do budoucnosti se mi totiž bude vybavovat pouze ta naprostá většina těch negativních vzpomínek na tuto hloupost,než ta jedna pozitivní.Naprosto idiotský děj,pro který jsem zkrátka neměl pochopení.Totálně exhibiční přehrávání Jack Blacka.Kopice tupých vtipů a trapných scén.A samozřejmě trapný happyendový závěr.A tím jediným pozitivem zůstává půvabná Ana de la Reguera.Trochu dost málo.Nepřišlo mi to ani správně ujeté,ani zábavně vtipné,ani odpočinkové,přišlo mi to pouze zbytečné a nudné! ()

Reklama

uzzi 

všechny recenze uživatele

Balck zde předvádí něco, co už hraničí s buď s genialitou, nebo s demencí. Mě příjde jeho druh humoru hodně dobrý a cit pro absurdně trapné chvilky má přímo božský. Navíc ze sebe dokáže udělat debila jako snad nikdo jiný a nemusí vynaložit nijak moc energie a k tomu ještě další herecké osazenstvo (vyjma jeptišky) je plné výrazných týpků. K tomu připočteme vynikajicí titulní píseň a je vymalováno. Rozhodně velice milé překvapení, ovšem určitě tento humor nesedne všem. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

První hodinku filmu jsem se nudil, nebo spíše nebavil. Film se pak začal pomaličku jako jedoucí velká lokomotiva rozjíždět a najednou byl konec. Takže tak .... Jack mě trošku zklamal, ale hrát vedle tak krásné sestry Ana de la Reguery je asi herecky obtížné a nemohl se na tu svojí roli tak soustředit. (( :: a taky ten pomalu se rozjíždějící scénář ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu to byla strašná blbost, prostě přesně styl Jacka Blacka, ale myslím, že na to už musí být každý připraven předem, když vidí jeho jméno. Na druhou stranu mě ale hodně rozesmálo to, jak tvůrci zobrazili některá filmová klišé a dali jim pěkně na frak. Vlastně už sám námět je takové antiklišé - boxer, co každý zápas prohraje. SPOILER: Naopak závěrečná scéna je zase úplně klišovitá - hlavní hrdina vyhraje finální zápas, ovšem tvůrci to moc dobře vědí a vykreslí všechno schválně pěkně zveličeně. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Figúrka na začiatku filmu, predtým, ako vidíme sa hrať malého Nacha pred kláštorom, je Nightcrawler, fiktívna postava z komiksov X-Men. (Smok)
  • "Nachomobil" je upravená verzia bicykla - trojkolky predávanej v Mexiku, ku ktorej filmári pridali zadok zo skútra a širšie pneumatiky. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama