Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sportovni, holcici, gymnasticke x vlazne, trn turnaj byl trosku trapny. Filmy se sportovni tematikou tahnou, i kdyz je to o gymnastice, ktera je pro me synonimem pro neskutecnou bolest a tvrde treninky (klobouk dolu gymnastum). Hlavni hrdinka je neskutecne zajimava a hezka, i kdyz mi na zacatku strasne vadila svym frockovitym jednanim. Dej obycejny, nic prevratneho se v nem nedeje. Posledni turnaj byl dost trapny tou svou rebelii. Film, ktery plyne a clovek se u nej nenudi. ..ty jova, ze si nezlomi zada pri tech pozdravech.. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to mám pojmout, aby moje hodnocení bylo objektivní...film sice nebyl nějak převratný a možná byl dokonce i trošku hloupý, ale já prostě odjakživa miluju gymnastiku takže sledovat tenhle film byla pro mě slast. Navíc Missy Peregrym v roli Haley mi byla neskutečně sympatická a vše to dovršil Jeff Bridges, který patří k mým nejoblíbenějším hercům vůbec...takže moje hodnocení asi objektivní nebude. 80% ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná a svižná věc ze sportovního prostředí, tentokrát gymnastiky. Takže je k mání spousta pružných dívčích těl. Haley je bývalá gymnastka, která odešla uprostřed šampionátu, protože se dozvěděla pravdu o svých rodičích. Teď je nucena vrátit se zpět do akademie ke gymnastice, kterou kdysi odepsala (je to bikerka a úvodní scénka filmu má opravdu šmrnc). A začíná cesta zpět, samozřejmě s happy endem, který by v reálu nebyl možný. Ale proč ne. Jeffa Bridgese jsem po dlouhé době viděla v roli, kde mu to sluší a nehraje záporáka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minul jsem žerď na bradlech a zlomil si páteř. Nic zvláštního." Sportovní filmy mám rád. Mám však problém s jakýmkoli sportem, kterej se nedá změřit. Třeba jako gymnastika, při který si rozhodčí malujou pořadí už tejden dopředu. Myslel jsem tedy, že se budu nudit, ale nebylo tomu tak. Může za to cynickej trenér Vickerman na trampolíně, vymakaný tělo frackovitý Haley, přemety v obchoďáku a slušně dunící muzika. Vlastně jsem zjistil, že obdivuju každýho, kdo umí chodit po rukách a je ochotnej si nechat nafackovat od kladiny. Ovšem závěrečná rebélie byla takovej nesmysl, že ještě teď doufám, že se mi to jenom zdálo. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Hmmm, to byla ale blbost - ale víte co? Já té Haley fandila, což se mi moc často nestává. Fanda gymnastiky opravdu nejsem a když člověk vidí samé americké komedie, kdy mladistvé do těch 18 let dělají kraviny, tak ten stejný scénář přestane brzo bavit. Ale víte co - hvězda za Jeff Bridges, která byla výborná; hvězda za ten příběh a hvězda za to, že jsem tu televizi nepřepla a přežila jsem i ty reklamy (což je úspěch, jelikož na televizi koukám tak 2x týdně a dohromady to dá 2 hodiny). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama