Reklama

Reklama

Kamenáč Bill a drzí zajíci

  • angličtina Rocky Bill and Insolent Hares (festivalový název)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Western
Československo, 1964, 10 min

Obsahy(1)

Z triptychu kreslených, prášilovských grotesek. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Crazy taškařice se skvěle svěží výtvarnou zkratkou Miroslava Štěpánka, formou tak typickou pro šedesátá leta... Miluju i ilustrace knih z oněch dob, takového Vladimíra Fuku obzvláště... - - - - - (Poprvé viděno kdysi v dobách kamenných, hodnocení po repete 24.6.2011 na >drzém prostoru< v rámci cyklu M.Č.A.F. 35., komentář zde jako první - 24.6.2011) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výtvarně se mi více líbí následující díly, ale vtip zde rozhodně nechybí. Zající jsou pakáž a patří na pekáč! Stačí puška, kulka a o akci je postaráno! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* triptych příběhů o všeschopném Kamenáči Billovi jsem zkoukl tady a musím uznat, že je to hravé, tak asi pro děti to pravé. Sice animace není nikterak okouzlující, ale ta by snad nerozmazleným dětem vadit nemusela a ostatní ať koukají na krasné a bezduché hlouposti. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Další z hravých westernových animáků Václava Bedřicha. Animace pěkná, byť jednoduchá, obzvláště se mi líbily ty kopce střídmých barev. Nejlepší jsou ale ty geniální nápady, se kterými Kamenáč Bill "bojuje" proti zajícům. Obilí pěstované vzhůru nohama nepřekonatelné, stejně jako poslání fotografie papírovým drakem. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Animovaná groteska o pionierskom osadníkovi vzdorujúcom zlomyseľným zajacom. V roztomilom šesťdesiatkovom vizuále a bez dialógov. Pobavilo. ()

Reklama

Reklama