Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na konci světa

  • USA Pirates of the Caribbean: At World's End (více)
Trailer 2

Nejmocnější vládci pirátů uvěznili bohyni Kalypsó, aby jim nemohla škodit, a rozdělili si vládu nad Sedmi moři. Nyní se zdá, že jim nastaly zlé časy. Will Turner a Elizabeth Swannová se přidávají k oživenému kapitánu Barbossovi, aby zabránili nejhoršímu. Obávaná loď Bludný Holanďan a Dave Jones jsou totiž pod kontrolou Východoindické společnosti, a tak pomalu, ale jistě likvidují všechny piráty všech moří. Je na čase svolat pirátské vůdce, aby se proti silnému nepříteli spojili. To ale bez Jacka není možné, a tak se skupinka pirátů plaví až na daleký východ, aby získala magické mapy, s jejichž pomocí je možné Jacka z říše Davyho Jonese vysvobodit. Bohužel netuší, že proti nim nestojí jen lord Cutler Beckett, ale i zuřivý asijský pirát Sao Feng. Krom toho chce William zachránit svého otce ze spárů Bludného Holanďana, což se zdá jako nemožný úkol. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 163)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Jsem nepříjemně překvapen.. Opravdu jsem se po těch nepříjemných recenzích a hodnoceních bál, že to Verbinski do třetice (jak ve své trilogii, tak do třetice trojek tohoto roku..) zkazil a po..., ale nakonec jsem byl příjemně překvapen. Proto jsem tak opačně překvapen, jak je možné tak nízké hodnocení.. Vždyť to bylo minimálně stejně dobré jako dvojka, skvělé uzavření série s otevřeným závěrem (jedním z nejlepších a nejvtipnějších jaké jsem kdy viděl..), novými postavami (zlý dobrý pirát Chow je opravdu silnou stránkou filmu, škoda té jeho jemné nadbytečnosti), zajimavým cestováním po podsvětí a hlavně mega bitvou v závěru a Keirou v čínském šatu.. mňam. Johnny Depp je sice vtipný trochu násilněji než před tím, zkrátka to nejde tak volně, ale stále má skryté esa v rukávu a scény v pirátském městě mně pernamentně rozesmívají.. Davy Jones také úplně nevyužit, ale ten těží z nových okolností a překvapivých odhalení.. věštkyně zase dostala mnohem více prostoru než bylo zdrávo.. Ale v celku se to stejně docela ztratí a dokážu si to užít bez velkých ztrát (mozkových buněk..) Poetický úvod se skvělou písní je parádní.. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Dějové veletoče a ukecanost trojky ´Pirátů´ mi hodně připomíná náš slovutný parlament. Nekonečné hádky a půtky, tu hrané pro oko diváka, tu míněné vážně, navenek vystupujete jako nesmiřitelní rivalové, ale v zákulisí mimo zraky veřejnosti si v objetí klidně přiťuknete i "pirátským rumem", v jednu chvíli si div nepadnete do náruče a hned vzápětí byste si klidně nůž do zad vrazili a prase aby se v tom vyznalo. Obdivuhodná precizní výprava a triky zaslouží absolutorium, závěrečná válečná řežba hodně zvedá výsledný dojem, ale za to více jak 2-hodinové (!!) UŽVANĚNÉ politikaření by tvůrci zasloužili přivázat ke stežni a zlískat záda. Anebo ještě lépe - 2 týdny v kuse inhalovat fusekle Jacka Sparrowa. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"My piráti máme vôbec príšerný talent na vymýšľanie prezývok. Raz sme mali na palube hnusného chlapa, ktorý mal jednu ruku, drevenú nohu a jedno oko." - "Ako ste ho volali?" - "...Larry." Veľkolepé uzavretie monumentálnej pirátskej trilógie nadchne len divákov, ktorým sa páčili predchádzajúce časti. Pokiaľ medzi nich nepatríte (alebo ste prvé dve časti ani nevideli) a NAPRIEK TOMU si myslíte, že to „nejako vychytáte“... nevychytáte. Scenáristi šikovne rozpletajú v minulých častiach RIADNE zapletené klbko, takže zrazu i zdanlivé blbosti dávajú zmysel (pes s kľúčmi). Potešilo ma, že finálna akcia má 50% bežnej minutáže priemerne dlhého celovečerného filmu (wow!) a že sú doriešené všetky minule naznačené dejové línie (palec hore za odvahu pomerne temne zakončiť milostný motív). Plus skvelé hlášky („Nikam s vami nejdem. Štyria z vás sa ma pokúsili zabiť a jednému sa to podarilo.“), detailná vizuálna stránka (výprava, lode, kostýmy, dekorácie), vtipné dialógy („Si šialený!“ – „Inak by mi nevyšlo to, čo sa práve chystám urobiť.“) a veľkolepý kasting. Depp získal dôstojného partnera v podobe Geoffreyho Rusha. Ten mu bol už v „jednotke“ vyrovnaným súperom, ale v trojke predvádza tento svojrázne ošarpaný Austrálčan TAKÝ koncert, až tlačí slávnejšieho kolegu do úzadia (za čo môže i fakt, že nebol v dvojke a trojku si kradne pre seba, keďže diváci boli Deppa predsa len už troška prejedení v jednotke a dvojke). Miestami som bol dokonca dojatý („odchod slobodnej pirátskej doby“). Nikdy som nechápal, ako sa trojka nemôže páčiť ľuďom, ktorým sa páčili prvé dve časti. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to nebude nic moc, ale výsledek byl ještě horší. Ve filmu není NIC vtipné, a přece od toho tu piráti byli - aby pobavili. Kdo chtěl rádoby složitý a promyšlený scénář? Pokusy o funkční mytologii a složitou změť motivací zoufale nevychází, navíc zazdívají i to, v čem Piráti mohli uspět. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl spoustů lidí zklamal,ale já pořád zůstávám u plného počtu.Pamatuju se,jak jsem seděla přes dvě hodiny v kině,bolel mě zadek z nepohodlných sedadel..ale i tak jsem byla spokojená.Will a Liz nedostali úplně zasloužený happy end,jaký jsem čekala,ale zůstali spolu a to mne potěšilo.Hlavní chybičkou třetího dílu je nejspíš ta překombinovanost a spletitost,při které se člověk chvilkama ztrácel.Když to navíc porovnám s jedničkou-no,je to o dost slabší.Ale pro mě pořád vtipné a zábavné.Možná bych ubrala na té ukecanosti a bylo by to hned o něco lepší.Ale co mě vážně zaujalo byl začátek v Singaporu,který mě neskonale pobavil. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (59)

  • Keitha Richardse (kapitán Teague) se tvůrci snažili obsadit už od prvního filmu, ale povedlo se jim to až při natáčení třetího dílu. (imro)
  • Jack Sparrow (Johnny Depp) se ve filmu objeví až ve 33. minutě. (imro)
  • Štáb vybudoval šedesát stop dlouhou repliku přední části Černé perly na zádi návěsu na solných planinách v Utahu pro natáčení se Stínem perly. Natáčení bylo naplánováno na 19 dní, ale trvalo jen 4 dny. (warhammer)

Související novinky

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

13.03.2012

Ještě nemáte dost zmodernizovaných verzí klasických pohádek? Pak vězte, že Raimiho Ozem, třemi Sněhurkami či dvěma Kráskami a zvířaty mánie nekončí. Walt Disney Pictures plánují nejen novou Popelku … (více)

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

24.02.2010

Upřímně, po scénáristickém guláši v dvojce a trojce Pirátů z Karibiku budili Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides spíše obavy. Tím spíš, že i čtyřku napsali staří pachatelé Terry Rossio a Ted… (více)

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

14.09.2009

Studio Walt Disney Pictures koncem minulého týdne oficiálně oznámilo, že čtvrté pokračování veleúspěšné pirátské fantasy dorazí do kin v létě 2011 pod názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger… (více)

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Reklama

Reklama