Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Série Pána prstenů jsou filmy, které můžu sledovat pořád dokola. Ještě jsem nečetla knihy, ale mám je v plánu. Filmy se mi vždycky líbily, ale po sledování prodloužené verze se můj pohled na ně změnil. Z Boromira, kterého jsem neměla ráda se stala jedna z mých nejoblíbenějších postav a hlavní důvod, proč si chci přečíst knihy. Kdo si chce filmy opravdu užít, musí zapomenout na původní krátké verze. Scény, které byly do filmů přidány doplňují mnoho informací, které pro celkový vývoj děje nejsou až tak důležité, ale pro chápání některých věcí jsou nezbytné.

Pád

Pád (2006)

Od filmu jsem toho moc nečekala, a proto se mi asi tolik líbil. Jen doporučuji vnímat na začátku filmu při titulcích. Fantasy část byla zajímavě a místy i vtipně provedená, a reálná část byla perfektně zahraná. Malá Alexandrie byla dokonalá a Piemaker ne tolik, ale taky byl skvělý. Příběh mi přišel skvělý, ale byla jsem ráda, že v době, kdy jsem se na ten film konečně podívala, jsem si už nepamatovala, o čem má být.

Piráti z Karibiku: Na konci světa

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)

Piráti z Karibiku: Na konci světa krásně dokončili sérii. Určitě je tam hodně nedotažených věcí, jako například proč by si nový kapitán Bludného Holanďana měl vyřezávat srdce? Jones to přece udělal kvůli ženské, nebylo to nezbytné pro jeho funkci. Dvojka pirátů byla trošku slabší, ale tady už je to všechno tak fajně domotané. Líbí se mi, jak se mají všichni navzájem rádi, ale zároveň se v první řadě starají sami o sebe. Tak by podle mě měli uvažovat všechna pirátům podobná individua a ne jako všichni zloději a zabijáci, na které v poslední době narážím, kteří dělají správné věci, i když tím přijdou o zisk a musí zbytečně nastavovat krk... To Karibským pirátům nehrozí