Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martijn (Ryan Phillippe) chtěl v Maroku pomáhat podvýživeným dětem. Místo toho se ocitl v rukou teroristů, kteří ho vystavují brutálnímu týrání. S vědomím téměř nevyhnutelné smrti se mladý muž pouští do pomyslné šachové partie s únoscem Ahmatem (Laurence Fishburne), protože informace o pozadí únosu mu mohou zachránit život. Aspoň si to myslí. V provizorním vězení si postupně začíná uvědomovat, že v jeho zajetí nehrála žádnou roli náhoda, ale že se stal obětí pečlivě připravené akce. Kdo a proč ho unesl? Za odpovědi na tyto otázky platí tento talentovaný klavírista velmi vysokou cenu – vlastní prsty. Zaplatí nakonec i cenu nejvyšší? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Místy nudný a místy napínavější film s naprosto průhlednou zápletkou, jak jen může hollywoodská zápletka být. Navíc Ryan Phillippe mi po většinu filmu (Za úsek od unešení po první prstík, jemu čest) připadá naprosto nepřesvědčivě. Jakoby to byl jiný člověk. Jen si jen říkám jak moc je asi pro američana obtížné hrát, že neumí pořádně anglicky... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ukázka promyšlené manipulace. V mnoha ohledech zajímavý film mě svým závěrem celkem dostal. Nemám ale rád na všechno se vymlouvající musulmany, kteří svými "moudry" obšťastňují uneseného bělocha. Jako politický thriller celkem zajímavý, mě to ale zase tak moc neoslnilo. Laurence Fishburne byl opět skvělý. ()

Reklama

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh a vyústění... ale chtělo to nějakého zručnějšího režiséra. Protože vzhledem k tomu, jaké vyhrocené věci se tam dějí, tak to nepůsobí vůbec napínavě. Ale nápad to byl opravdu dobrý. Osobně bych se úplně vyvaroval flashbackům, které pouze dávají pocit, že se z nich člověk dozví něco důležitého... což se nestane. But... it´s just me... Docela rád bych to viděl zfilmované znova, ale lépe... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Všechny svoje prsty, schováme si v hrsti. Spočítáme je hned, jedna, dvě, tři, čtyři, pět. Na sledování velice nevhodný, protože špatný film. Psychologický thriller bez špetky psychologie pouze úporně potí, co se dá, ze situace: sympatický mladý Evropan je vyslýchán brutálním Maročanem. Žádná atmosféra, žádný zájem o život hlavního hrdiny a aktuální počet jeho prstů na ruce. Nepříjemná nuda. 40% Zajímavé komentáře: kwoky, Merggie ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tomu naivnímu unesenému pitomci jsem po příchodu "ošetřovatelky" přál všechno nejhorší, protože většího idiota jsem snad neviděl. Ostatně o co go?? Měl se blbec starat sám o sebe. No, ale k filmu. Nudná kravina se spoustou dialogů. Občas tam tvůrci vrazili retrospektivu, ale naštěstí to jde lehce přeskočit. Vizuálně nic moc, děj v podstatě na jednom místě. Navíc ke konci je to stále dokolečka dokola, takže jsem se nudil a ztrácel se v "ději". Takže něco málo za tu kapku gore a překvapení na konci. 201209097909/8323 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama