Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No nazdar! Má zde tento film opravdu 46%, nebo mně pouze šálí zrak? Bohužel nešálí a je to tvrdá realita. Ačkoliv já nechápu, jak je vůbec možné, aby něco takto debilního mohlo mít 46%. Kdybych měl sestavit můj sobní žebříček 20-ti nejhorších filmů, tak film Andělé a panny by tam byl na 100%! Dost se divím, že to zde není mezi 200 nejhoršími filmy a hlavně, že ani na IMDB to není v "Bottom". Tohle je pro mně velká záhada. Film absolutně o ničem. Příběh (pokud se to dá nazva) je nulový, uražející a bez jakékoliv pointy. Nechápu, kde vzal režisér David Leland odvahu natočit něco tak debilního. A kvalitní herec Tim Roth tam dělal co? To nemá zapotřebí. To samé platí i pro Haydena Christensena.Když tak přemýšlím, tak zde nebylo nic, co by stálo to. Nic!!! Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Samozřejmně, že dávám ODPAD a pokud bych mohla, tak bych ho dal třeba i tři krát. Pokud možno, tak se tomuto filmu vyhněte obloukem, nebo budete naštváni jako já, že jste na to vůbec koukali. Kdybych si mohl vybrat mezi tímto filmem a Patriotem se Seagalem, tak beru všema deseti Patriota!!! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu, co se tu většině nelíbí. Mě to přišlo zábavný. Pěkný písničky, výborní herci a několik opravdu vtipných scén. Navíc se mi líbilo, že i v takové ptákovině se režisér Leland snaží většinu postav tak polidštit. K uvedenému obsahu. Nikdo nic nevypráví, není to žádný Dekameron. Ale jestli si mám představit příběh blížící se soft pornu s trochu košatější strukturou, tak jeto přesně takovýhle film. Navíc vtipný a docela roztomilý. ()

Reklama

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Už od prvního záběru s čůrajícími andělíčky jsem si říkala že tohle musí být buď povedená komedie, nebo naprostá fraška. Ovšem druhá varianta se potvrdila jako skutečnost. Příběh filmu se vyrovnal české televizní pohádce (je jedno jestli komunistické nebo moderní, točí stále stejné) křížené s pornofilmem. Celý film připomíná místo v Monty Pythonském filmu Holy Grail (Svatý Grál) když se Sir Galahad dostane na hrad Anthrax. Celé naprosto trapné a nevtipné, nevěřila jsem svým očím. Před závěrečný souboj s kordy byl groteskní a zamilovaný happyend tomu vážně nasadil korunu. Absolutně nechápu co tu dobří herci. jako Tim Roth vůbec pohledávají. Hayden Christensen je sice pohledný a docela dobrý herec, ale skutečně má na víc než na tohle. Odpad! je normálně slušný hodnocení pro tuhle pakárnu. Nevím jestli je svět filmu opravdu tak strašnej, nebo jestli je to mnou, že vždycky narazím na tak příšerné filmy. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Proč se to nikomu nelíbí? Jen těžko hledám příčinu. Obvykle mě tyhle typy filmů také moc neberou, ale WOW, tohle se opravdu povedlo! Přesně takhle si představuji romantický příběh z oné romantické doby. Příjemný, nekomplikovaný a vtipně podaný příběh, zábavný děj, dobrý hudební doprovod. Hayden Christensen je jako stvořený pro tuhle postavu, excelentní herecký výkon. A ty jeptišky...hmmm....Není to prostě žádná Johanka z Arku (což je vlastně dobře), ale skvělý relaxační film, na který se podívám klidně vícekrát. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla nedávno na ČT a musím říci, že dvě hvězdičky jsem mu dala jenom proto, že jsem se občas docela bavila /scéna dojení krávy, vše kolem ruského knížete nebo falešný kněz/. Kdyby ho tvůrci pojali jako absurdní erotickou komedii, udělali by lépe, takhle to byl pěkný mišmaš. Nesourodé kostýmy /partička kolem Tima jako v Matrixu/, nehodící se moderní hudba a nevyrovnaný děj i herecké výkony. Ke kvalitnímu zpracování Dekameronu to mělo hodně daleko. Fanynky Haydena prominou, ale nedokážu si představit, že by takové "nedochůdče" zvládlo péči o klášterní zahradu a k tomu ještě obhospodařilo zahrádky tamních jeptišek. Působil na mě dojmem, že co nejdříve zkolabuje. Ale proti gustu žádný dišputát. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Príbeh je voľne založený na cykluse 100 noviel talianskeho autora Giovanniho Boccaccia pod názvom "Il Decamerone" (Dekameron), ktoré vyšli v rokoch 1349 až 1353. (Real Tom Hardy)
  • Bolo takmer nemožné, aby sa v 14. storočí dostal Rus do Talianska pre rozsiahle nepriateľské územia medzi dvoma krajinami. (Real Tom Hardy)
  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama