Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Dekameron v britsko-francouzsko-italské produkci... Co z toho asi tak mohlo vzejít než vtipná úchlárna... Herecky výborně obsazené, svěží, vtipné s geniálním soundtrackem (v kontrastu s obrazem)... Pobavila jsem se velmi a upřímně nechápu místní nízké hodnocení a jsem v pokušení to zvednout až na pět hvězdiček... Kněz mi přiváděl záchvaty smíchu a ještě asi nějakou chvíli bude... No a Hayden je třešničk na dortu... Takže ode mne jedno velké ano tomuto filmu! :) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Už názov napovedá, že pôjde len o sprznenie legendárneho diela, ktoré si dokonca dovolili nazvať „romantickou komédiou“. Ani jeden z týchto prvkov nefunguje. Romantiku tu má zastupovať sexualita, no tým najmenej prirodzeným a mne neprípustným spôsobom. Dreveného Christensena je až bolestivé sledovať, výraz tváre totiž nemení vôbec. Film nie je dobrodružný, ani zábavný, je len strašne trápne presexualizovaný. ()

Reklama

MELODY 

všechny recenze uživatele

Příliš barev, krkolomný příběh, nízká uvěřitelnost (také byste co mladistvá fešanda absolvovali několikadenní cestu na volském povozu bez náhradního roucha/natáček/obutí/leštěnky na mosaz -nehodící se škrtněte) a vysoká dávka stupidity- všechny zúčastněné krasavice celý film mektají o svém panenství a své hrdosti na něj, přičemž výstřih té nejcudnější z nich končí u pupíku. Ne, tohle neberu. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Proč se to nikomu nelíbí? Jen těžko hledám příčinu. Obvykle mě tyhle typy filmů také moc neberou, ale WOW, tohle se opravdu povedlo! Přesně takhle si představuji romantický příběh z oné romantické doby. Příjemný, nekomplikovaný a vtipně podaný příběh, zábavný děj, dobrý hudební doprovod. Hayden Christensen je jako stvořený pro tuhle postavu, excelentní herecký výkon. A ty jeptišky...hmmm....Není to prostě žádná Johanka z Arku (což je vlastně dobře), ale skvělý relaxační film, na který se podívám klidně vícekrát. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mnoho krásné nahoty pro muže a mnoho sympatických mužů pro ženy. To je však asi to jediné, co se dá o snímku říct pozitivního. Možná snad bylo možno zahlédnout i špetku toho humoru. Jinak ale snímek postrádal kvalitnější scénář. Přitom herecké výkony zase tak špatné nebyly. Film se hodí spíše manželstvím po dvaceti letech, kdy ani jeden už na sebe nemá chuť, ale oba ji dostanou pohledem na krásnější herečky/herce a některé docela vzrušivé scény, které kdyby se neodehrávaly ve staré Itálii, mohlo by se jednak o starobylou verzi Prciček. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Príbeh je voľne založený na cykluse 100 noviel talianskeho autora Giovanniho Boccaccia pod názvom "Il Decamerone" (Dekameron), ktoré vyšli v rokoch 1349 až 1353. (Real Tom Hardy)
  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama