Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (447)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

co si budem povídat,už jednička se nepyšnila nikterak skvělým scénářem,natož aby snad dvojka překvapila.jedinej důvod,proč sem se na to díval je steven carell.ten mě opět nezklamal.ze začátku filmu sem zněj opravdu umíral smíchy,to co on dokáže vypustit z držky je neskutečný,jeho skvělý intonační fórky a mimika xichtu mě fakt dostaly.hlavně jak ho pronásledujou ty zvířátka a v autě seděj ty dvě ovce,on se otočí a zařve sheeeeepppp!!!!!nikterak originální,však v jeho podání opravdu velice vtipné.no bohužel většina fórků odezní po první dvacetiminutovce a pak se dočkáme už jen blábolení o rodiných hodnotách,bohu a ochraně přírody,vše je fajn,bohužel v tak hnusně nevkusném americkém podaní až k zblití. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jak jen začít? Moc toho k vyzdvižení není a ani se nejedná o Xtra komedii a Steve Carell, ehmm. Ale přejděme k tomu, co tento snímek drží nad vodou...nebo na vodě, jak se to vezme:-) Archa! Ta nejen, že zachránila všechny zvířata a lidi, ale také právě tento film. Její stavba, proměna Evana a stěhování zoo, ano, to se mi líbilo a za to si to zaslouží vidět... 65% ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Mozno je to na moj vkus prilis nizke hodnotenie, ale tym nechcem povedat, ze by sa tato komedia neoplatila vidiet. Samozrejme to zavisi aj od toho, do akej miery mate radi komika Stevea Carella, teda ci vas svojimi gagmi dokaze rozosmiat. Ja som si uz na neho celkom zvykol, aj ked ho nepovazujem za jedneho z najlepsich komikov (to uz mam radsej Stillera) ale s chuti som sa na niektorych dialogoch nasmial aj nahlas. ,,Ak toto dokaze vyjst z tohto zvierata spredu, tak ani nechcem vediet, co moze z neho vyjst zozadu" Treba vidiet, nechcem vela prezradzat. Najviac ma zaraza prehnane drahy rozpocet tejto komedie, kedze najväcsie efekty sa odohrali az takmer na konci filmu a na takyto styl komedie je to podla mna zbytocne plytvanie penazi, ale na druhej strane boli vizualne efekty nadherne... 24.11.2008 ____ Steve Carell - (Evan Baxter) +++ Morgan Freeman - (Boh) +++ John Goodman - (Kongresman Long) +++ Lauren Graham - (Joan Baxter) +++ Produkcia: Tom Hanks, Tom Shadyac +++ Hudba: John Debney +++ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Steve Oedekerk .. Bože, to byla kardinální ubohost. Steve Carell se pitvoří jak dement a není to v jeho podání ani jednou vtipné. Morgan Freeman cedí božská moudra, ale není tak přesvědčivý jako minule. Ubohost a plytkost scénáře podtrhuje nudná režie, která sází na několik stupidních a opakovaných vtípků (kousnutí do rozkroku, kladivo a prst). Jinak jen suše a bez nápadu předkládá tu kupu morální a pobožné vaty, která by sama o sobě někde pěkně na hromádce tu povodeň pohltila a nějaká Archa vlastně nebyla třeba… The 40 Year Old Virgin Mary :-) ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Lehké pokračování Božského Bruce na téma Noemova archa, je sice nápadité, ale celkově to byla docela nuda. Některé scény byly celkem absurdní a proto až vtipné. Na druhou stranu mi herec připadal přes to všechno až moc normální a nerozesmál mě. První díl byl víc nadupanej vtipem, hudbou a grimasama Jimma Carreyho. Tady mi to chybělo a celý to bylo dost přehnaný, zároveň zbytečně takový vážný. Podle mě, marná snaha. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Za svoji předchozí roli ve filmu 40 let panic (2005) Steve Carell (Evan) obdržel 500 000 dolarů, Božský Evan mu přinesl částku o jednu nulu delší. (Siriuss)
  • Zásilku dřeva od Boha (Morgan Freeman) doručí společnost AlphaΩ Hardware. Jde o narážku na "Knihu zjevení", kde Bůh praví: "Já jsem Alfa a Omega, počátek i konec." (xjane)
  • Když Evan (Steve Carell) jede kolem kina, hrají v něm zrovna film s názvem The 40 Year-Old Virgin Mary. Snímek, kterým se Carell proslavil, se jmenoval The 40 Year Old Virgin (40 let panic, 2005). (xjane)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama