Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 7 (1978) (série)


Telegram (S07E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Není adresa jako adresa... Pracovnice pošty Lenka (J. Paulová), která je v osmém měsíci těhotenství, převzala noční službu. Během ní omylem přehodila u telegramů adresy a malér byl hotov! První telegram oznamoval, aby si otec vyzvedl dítě v porodnici, druhý, aby si muž vyzvedl zavazadlo na nádraží. A tak novopečený otec (L. Potměšil) místo do porodnice spěchal na nádraží a ve druhé rodině (J. Bláha a B. Holišová) telegram o narození dítěte způsobil pohromu... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ještě, že to dopadlo takhle." Pošťácký příběh, natočený podle zadaného tématu "Kdybych to tak mohl vzít zpátky", ve kterém si Josef Bláha, opět zahrál záletníka, ale tentokrát to není taková legrace, jako v povídce s názvem "Kbelík". ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karel Bláha byl výborný už v povídce Kbelík, kde měl v podstatě podobnou úlohu. Hlavně díky jeho umění je povídka dost dobrá. Omyly se zkrátka stanou, jeden ho vezme s humorem, druhý ne. A je to další důkaz, že staré osvědčené heslo platí: Zapírat, zapírat, zapírat! Té skupině, která si stěžuje na to, že distributor vykecal pointu bych doporučil první sledovat povídku a pak číst. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejpovedenějších bakalářských povídek. Samozřejmě také díky obsazení. Bláha byl také pan herec a tady byl u té postele tak kouzelně situací sklíčený :-) ... a ty jeho bezkonkurenční kukuče, které jsem miloval u něj a pak ještě u druhého Josefa... a to u Kemra. Malé plus u mě má i to, že se příběh odehrává vlastně kolem mne. Tuchlovice jsou na jednu a Unhošť na druhou stranu a tam kde se to narodilo jsem se narodil i já dost možná + - ve stejných letech "Husákových dětí" :-) ... Jinak mi přijde, že svět byl tehdy, ve srovnání s tím dnešním, jenom malý roztomilý bordel, kdy se semtam přihodilo (max. 2x za 10 let :-) takovéto nedopatření. To dnes mají vše v moci počítače, vše je v kolejích a pěkně zaškatulkováno a zaformulářováno, ale bordel je daleko luxusnější :-) ()

Reklama

Reklama