Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový název)
  • Velká Británie Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(více)

Recenze (76)

Shit 

všechny recenze uživatele

Spojení britskýho parodujícího humoru a brutálního sci-fi masakru? Jo, tak to můžu. Sice první polovina mi přišla dost nudná a působí to dost amatérsky, ale druhá je prostě nehorázný komediální jatka, kde hlavní roli hrajou hnusný vyzbrojený křupanský farmáři, dobře se porcující filmovej štáb, UFO a kombajn, se kterým tady je mimochodem nejlepší scéna celýho filmu. V podstatě čim víc se blíží konec, tim je to větší masakr, tim víc se trhaj nohy, hlavy a ruce a tim víc stříká krev. Druhou polovinu jsem se bavil absolutně perfektně ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ještě než West natočil další díl do série tykvohlava Pumpkinheada a ještě než natočil jeden z nejlepších hororů roku 2009 Doghouse, zkoušel to s mimozešťanama. Film bych spíše doporučil fanouškům sci-fi žánru a hororovým filmům. A to zejména díky plno odkazům na klasické filmy typu Evil dead. I když efekty pokulhávají a kamera taky(takový Trash) tak West dokazuje že je zručný režisér a vynahrazuje to svou naprostou volností, kde jinde uvidíte sex s mimozešťanem nebo naprosto totálně nejlepší scénu s kombajnem masakrující mimozešťany za doprovodu country hudby? ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO noArt - festival FutureGate/// Obsazení 3/10 Děj 7/10 Atmosféra 9/10 Efekty 6/10/// PLUS: vtipné a zábavné scény, dialogy a nevypočitatelné chování postav, téměř bych to považoval za parodii na sci-fi a horory MÍNUS: opravdu zřejmě nebude pro každého a logika zůstala v jiném filmu/// Shrnutí: Tak tohle byla opravdová šílenost. Z části mi to připomínalo snímek Braindead (sekačka napoví). Občas skoro nekoukatelné a za hranou jakékoliv korektnosti. Je to pořádný bizár, za některé scény by se nemuseli stydět ani tvůrci z produkce Asylum, jiné jsou naopak tak dobře vymyšlené, že to prostě neberete vážně a jen se bavíte. Zlouni z vesmíru jsou dobře natočeným céčkem, kde cokoliv co působí levně můžeme brát jako účel. Hádám, že se tady někdo učil od Sama Raimiho a mimochodem ten britský přízvuk je fakt prča./// Celkem 64%/// ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ještě před výborným Doghouse natočil West (Jake, nikoliv Ti) tuhle ztřeštěnou splatter komedii, v níž se lidské plémě masakruje s ufouny. A že se bude masakrovat opravdu efekt(iv)ně vám musí být jasné už po úvodní anální sondě. Netrvá dlouho a za pomocí kombajnu tu skutečně začnou vzduchem létat ruce a hlavy. Dojde ale i různá vyvrhování, hrůzné proměny z člověka na vetřelce a dokonce i na znásilnění kozatou mimozemšťankou. No a pokud překousnete ten televizní look a celkový amatérský obal, je tu slušná šance, že se i pobavíte - tj pokud nejste úplní suchaři. Několik narážek na klasické horory totiž nemusí zachránit celý film. - "Budeme potřebovat větší loď." ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jaká smrt může být horší než anální sondou? Nevím, jestli je snímek poctou všech možných sci-fi a horrorů (Vetřelec, E.T., Braindead, Bad Taste, Total Recall - trojprsatka, Moucha, Invaders from Mars a spousta dalších...), nebo jejich vykrádačkou. Po pěkném začátku (kopulace zakončená únosem mimozemšťany) následuje chvíle před rozjezdem. Televizní kamera, plkání, a...farma na ostrově, TV štáb pasoucí po mimozemšťanech, nevydařený rozhovor s unesenou, přílet kosmické lodi. Nu, a pak už jen lítají hlavy, ruce, střeva krav, mimozemšťanů i lidí. Motorová pila, opakovačka, mačeta, mikrofon...kombajn. Čirá radost štábu z masakru, který rozpoutali! Jatka okořeněná divokým sexem spějící k záhubě všech...asi...veselé, rozcákané, laciné a oddechové. p.s. nejhezčí je odkaz na Kanibaly a jejich kůl... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno