Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový název)
  • Velká Británie Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(více)

Recenze (76)

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia s prvkami sci-fi v štýle Braindead, Bad Taste, alebo Evil Dead. Možno sa to niekomu bude zdať nechutné alebo až príliš prehnané, ale pre mňa to bola predovšetkým výborná zábavna. Niektoré scény sú vyslovene nezabudnuteľné. Je to jednoduché, buď máte takéto filmy radi a dokážete si ich patrične užiť alebo k nim cítite odpor. Ja osobne podobné snímky milujem a som veľmi rád, že aj v 21. storočí ďalej vznikajú... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Příšerná amatérská sračka, která je pekelně nechutná, nezábavná, plná příšerných herců a ´´perfektně´´ zmáknutých hereckých výkonů, vokořeněna o ´´báječný´´ scénář a ´´neuvěřitelné´´ efekty.Natočit skoro za 2 miliony takovou sračku, to se jen tak nevidí.Je mi na blití z lidí, co točej a rozuměj filmování jako Piráti politice.Na štěstí tam celou dobu pobýhá dost sexy Emily Booth a na konci to začalo být trošku vtipné.Mám za sebou zase dva stupidní filmy a už nevim co si mám pustit, mám děsnou kocovinu a nebaví mě trhat na kusy tyhle zetkový sračky.Kdo se těší na Hollyho, může film po 3 minutách na začátku vypnout, měl jsem to udělat.10%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO noArt - festival FutureGate/// Obsazení 3/10 Děj 7/10 Atmosféra 9/10 Efekty 6/10/// PLUS: vtipné a zábavné scény, dialogy a nevypočitatelné chování postav, téměř bych to považoval za parodii na sci-fi a horory MÍNUS: opravdu zřejmě nebude pro každého a logika zůstala v jiném filmu/// Shrnutí: Tak tohle byla opravdová šílenost. Z části mi to připomínalo snímek Braindead (sekačka napoví). Občas skoro nekoukatelné a za hranou jakékoliv korektnosti. Je to pořádný bizár, za některé scény by se nemuseli stydět ani tvůrci z produkce Asylum, jiné jsou naopak tak dobře vymyšlené, že to prostě neberete vážně a jen se bavíte. Zlouni z vesmíru jsou dobře natočeným céčkem, kde cokoliv co působí levně můžeme brát jako účel. Hádám, že se tady někdo učil od Sama Raimiho a mimochodem ten britský přízvuk je fakt prča./// Celkem 64%/// ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to zkoukl podruhé, tentokrát v HD. Věda co mě čeká, jsem se i dobře pobavil. O ničem jiným taky tenhle film není. A i když je neskutečně stupidní a vulgární (obojí záměrně), tak mu nelze upřít jistej šarm a švih. West tlačí na pilu jak utrženej z řetězu, nemá naprosto žádný zábrany, a pálí to do diváka co to dá. Jo, je to sranda. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Je to sice příšerná blbost, ale pobaví, a to dost. Sice už si tedy nejsem jistý, zda jsme onehdá na kolejích nebyli ožralí, když jsme to sledovali (pokládám to spíše za pravděpodobné), ale vzpomínám si, že to naši skupinku erudovaných filmových fajnšmekrů vskutku nadchlo. Zejména některé scény jsou doslova nezapomenutelné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama