Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový název)
  • Velká Británie Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(více)

Recenze (76)

hladass 

všechny recenze uživatele

Amatérská hororová sci-fi komedie, s trochu nudnějším začátkem, ale hodně masakroidním koncem... Film vykrádá snad všechny kultovní snímky, triky jsou dost laciné (jde vidět, že West neměl moc peněz), hlášky hodně dobré... U scény s kombajnem jsem se hodně dobře bavil, to by snad měl vidět každý... Jo a celé mi to hodně připomíná australské Undead... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nie je to až taká zábava, na akú sa film hral, ale do cela to ušlo. V polovici filmu si hovorím, že zatial žiadny splatter som nezbadal, ale to som ešte netušil, že splatterovsky výživná časť príde, až tou druhou polovicou. Je to taký príjemný bizár, kde tupé osadenstvo ľudí, skoro celkom vyjebe tupé osadenstvo mimozemšťanov, však skoro ako zo života. Čakal som hlavne zábavu, ktorá sa ale nedostavila. Ale aspoň, že si to film kompenzuje galónmi krvi a gore efektami. ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia s prvkami sci-fi v štýle Braindead, Bad Taste, alebo Evil Dead. Možno sa to niekomu bude zdať nechutné alebo až príliš prehnané, ale pre mňa to bola predovšetkým výborná zábavna. Niektoré scény sú vyslovene nezabudnuteľné. Je to jednoduché, buď máte takéto filmy radi a dokážete si ich patrične užiť alebo k nim cítite odpor. Ja osobne podobné snímky milujem a som veľmi rád, že aj v 21. storočí ďalej vznikajú... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Spojení britskýho parodujícího humoru a brutálního sci-fi masakru? Jo, tak to můžu. Sice první polovina mi přišla dost nudná a působí to dost amatérsky, ale druhá je prostě nehorázný komediální jatka, kde hlavní roli hrajou hnusný vyzbrojený křupanský farmáři, dobře se porcující filmovej štáb, UFO a kombajn, se kterým tady je mimochodem nejlepší scéna celýho filmu. V podstatě čim víc se blíží konec, tim je to větší masakr, tim víc se trhaj nohy, hlavy a ruce a tim víc stříká krev. Druhou polovinu jsem se bavil absolutně perfektně ()

Jino 

všechny recenze uživatele

**********Možná Vás tímto textem znechutím tak jestli nechcete, tak nečtěte. Zábavný film, který vykrádá své známější hororové kámoše. Tak jen namátkou - lítající oči, posléze i snědené = Evil Dead 2, sekačka na trávu = Braindead, řízení kosmické lodi bylo myslím, že v Den nezávislosti, záběry na pohybující se břicho = narážka na Vetřelce, týpek s motorovou pilou = Leatherface, a další a další. Za vše mluví také jména hrdinů Michelle Foxová = Fox Mulder (Akta X), Ricky Anderson = může to být Gillian Andersonová (Akta X) a teď se podržte, jména Jack Campbell a Bruce Burton = netřeba vysvětlovat spojení těchto dvou jmen.************ A teď k mému hodnocení filmu... Je trošku ošemetné dávat vyšší hodnocení, ano zábavné to někdy bylo, ale opravdu je to blbost, kterou doporučuji hlavně hororovým fanouškům, už jen k vůli spousty odkazům, které Vás můžou potěšit tak jako mě. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama