Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partě přátel se do ruky dostane tajuplná hra Mamba, která slibuje splnění jakéhokoli přání výherci. Vyhrát hru ale není tak jednoduché. Pokud se dostanete na špatné políčko, musíte si vytáhnout kartu, na které je napsané, zda-li jste prohráli. Těm nešťastníkům, kteří prohráli, rovnou karta ve verších prozradí, jakým způsobem zahynou. Dva přeživší hrdinové ale nemají starosti jenom kvůli výhře, musí se vypořádat i s policejním detektivem, který chce hru získat. (-Bomba-)

(více)

Recenze (34)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jsou béčka která mě svou hloupostí baví, ale jsou i případy opačné. A Open Graves patří k těm druhým. Na tomhle filmu bylo nejlepší to, že všechny ty krajně nesympatické postavy postupně jedna za druhou kapaly. Takže člověk se tolik nerozčiloval nad mentálně retardovaným scénářem, když se mohl občas pokochat bolestivou smrtí nějakého xichta či xichtky. Ale co čert nechtěl - scénárista naschválníček je na konci zase všechny nechal ožít, čímž mě naprosto znechutil. Hodina a půl mýho života v hajzlu. Ale na druhou stranu - viděl jsem už mnohem horší filmové hnoje. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Amíci a Španělé? No z této spolupráce jsem měla trochu smíšené pocity a proto jsem se do shlédnutí tohoto kousku zrovna moc nehrnula, ani místní hodnocení mě nijak neokouzlilo ale konečně jsem po dlouhé době dostala od hororu o mnoho více než jsem čekala. Skvělá atmosféra, žádná "prázdná" místa, povedené efety a hlavní hrdina kterého bych si bez váhání vzala domů :-) Tajemné, napínavé no prostě super podívaná. 80% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stěží průměrný horor kterej je tak neuvěřitelně špatná mutace všech filmů že už od počátku nemohla dopadnout dobře. Nicméně ve filmu jsou celkem zajímavá umrtí a některé dialogy nemaj chybu. Jumanji tu smrdí každou další minutou. Efekty patří mezi podřadné ale to mi tak nevadilo hadi mi jsou sympatičtí vždy. Škoda že film postupně ztrácel tempo a vydal se cestou jakou nemám rád. Kdyby vynechaly tvůrci tu roli fízla tak by mě ušetřily problémům. NAvíc konec je strašně špatnej a prvoplánovanej. Škoda mohlo to dopadnout lépe. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší hra, než taková Ouija a dosti to připomíná Jumanji. Postavy jsou na přes držku jako ve všech těchto filmech, ale naštěstí ty nejotravnější rychle stihne funus. Asi se nedá úplně hovořit o hororu, neboť veškerá úmrtí ničím nenadchnou a nejsou ani originální, ani drsná. Hodně tomu škodí i amatérský vizuál a příšerné vizuální efekty, před kterými doporučuji zavírat oči. Když to vezmu kolem a kolem, tak mě pasáže kolem postav bavily více, než tam kde se objevuje smrt a s přibývajícím časem to nakonec příjemně utíká.......5/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nechápem ľudí, ktorí tento film považujú za odpad. Nehovorím, že je to superskvelý film, ale rozhodne to nebolo ani zlé. Kombinácia Final Destination a Jumanji sa mne naopak zdá ako celkom dobrý nápad. Ja tento horor skôr beriem ako oddychovku a ako zábavu, pri ktorej netreba veľa rozmýšľať. A Eliza Dushku, aj keď nepatrí medzi najtalentovanejšie herečky, každý musí uznať, že sa na ňu dobre pozerá. Normálne by som dal 4 hviezdičky, ale keď vidím tie hodnotenia, dám plný počet. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Hra Mamba by měla pocházet ze španělska 15. století, ale text na kartách a hrací desce je v angličtině, částěčně v latiny. (Agita)

Související novinky

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama