Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keďže som sa k Undisputed III dostal skôr než druhej časti, prišla mi táto o niečo chudobnejšia. Menej bojovníkov, menej adrenalínu, ale.. stále je tam to ale. Pretože Scott Adkins vždy bol a vždy bude sakra cool. Ako inak by ste odôvodnili to, že počas celého filmu fandíte viac zápornej postave (Boykovi) než tej kladnej (Chambers)? Ten chlap jednoducho umí! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem přijatelného snímku Undisputed s Wesley Snipesem se vydřilo perfektně. Trošku mi to přípomínalo mix s Undisputed (bitky ve vězění) a Peklem (bitky ve vězení + prostředí ruského vězení), jenže tento film je o mnohem lepší než výše zmiňované filmy. Ano, něco podobného jsme měli možnost vidět několikrát, ale ne v tak cool provedení. Úplně famózní bitky. Ve filmu Ong-Bak byli velice dobré souboje, ale souboje v tomto filmu jsou mnohem lepší a při jejich sledování jen kroutíte hlavou, zda-li je něco takového vůbec možné. Hlavní role se ujal docela i dobrý herec Michael Jai White a jeho oponentem se stal Scott Adkins. Tito dva borci jsou neuvěřitelní, ale samozřejmně, že Adkins předvání více stylovější bojové umění. Nejenže mají postavu lepší než nějací kulturisti, protože takovéto proporce se jen tak nevidí, ale jsou i mrštní a velmi rychlí. Takže tímto bych se určitě podepsal pod komentař uživatele Lateefa. S hudbou nebyl také žádný problém a dokonce v titulcích se vyskytl můj oblíbený hip hop. Režisér Isaac Florentine natočil skvělou zábavu s parádními souboji, které mají tvrdé rány a určitě vnesl do tohoto žánru něco nového! ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Bývalý boxerský světový šampion Black Dynamite jede do ruska natáčet reklamy na vodku, jenže mafiáni mu nacpou do věcí drogy, aby ho mohli zavřít do vězení, kde je šampionem Jurij Bojka a tihle dva jeden druhému mají mocně namlátit. Vězeňsky "dramatická" zápletka je tu dost jednoduchá a taková obyčejná a ničím zvláštním ani moc neupoutá, což ale vynahrazují některé tvrďácké scény, protože Black Dynamite je tu permanentně naštvanej, nadává a pořád někoho mlátí a jedinej kdo mlátí, nadává a je naštvanej víc je Jurij Bojka, ale nejvíc to vynahrazují tréninkové a zápasové scény. Ty zápasové jsou teda jenom dvě podstatné, to co dělá totiž Bojka v ringu s jinými zápasníky je obvykle otázkou pár sekund. Jsou ale pěkně natočené a hodně kontaktní, protože by asi nikdo nečekal od boxera, že tam bude dělat nějaké přemety a kopačky a i Bojka je zas tolik oproti undisputed3 nedělá. Samé páky a háky a zábavně sestavená choreografie boxerských úderů ve zpomalených záběrech. Na Undisputed3 se to ale zdaleka nechytá zvlášť kvůli té laciné zápletce okolo, kterou ale zachraňují aspoň Black Dynamite a Jurij Bojka. Black dynamite sice herecky nepředvádí extra výkon, ale ujde to, i když to chvílema vypadá jak kdyby to opravdu byl Black Dynamite jen se bral vážně :) a Jurij Bojka je tu celej vzteklej a myslí si, že je velkej borec a nehraje fér, ale přinejmenším ještě nějakého sportovního ducha nejspíš má, ale ve trojce byl lepší, takže to bude sice **** ale slabší než u undisputed3. A ten vtip s trenkama na finální zápas byl dobrej :). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bitky jako kráva. White a Adkins, pro mě předtím úplně neznámí, se rubou v nekompromisním volnym stylu. Ve vězení v Rusku. Přesně jak už tu bylo několikrát řečeno, oba jsou neskutečně namakaný a rychlý zároveň, představa být na místě jejich soupeře nahání hovna do kalhot. Bohužel je tu podle mě až moc času věnováno příběhu, mohlo se to mlátit ještě o dost víc a bylo by to jedině dobře. Ale masakr. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Príbehovo zabudnuté v zlatej dobe prostunko mlátičkových filmov 80´s, avšak s veľmi slušnými bojovými scenámi a choreografiou (za ne sa nehanbím ísť aj k celkovému hodnoteniu snímky na 70%, pretoze co tu predvadza Scott Adkins je famozne). Michael Jai White "umí" a mať ho v jednom filme s Jason Stathamom + Scottom Adkinsom versus Donnie+Tony+Jet....mohli by sme si gratulovať k pravdepodobne najlepšiemu combat dream teamu súčasnosti... . ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • "Kupolovitá" časť väznice v niektorých záberoch veľmi pripomína gulag, ktorý sa objavuje vo videohre "Call of Duty: Modern Warfare III" a jej prvej sezóne, taktiež aj v jej časti "Warzone". (Real Tom Hardy)
  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama