Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Infalín 

všechny recenze uživatele

Ne, nemůžu dát méně než ***, protože tenhle film mě mockrát rozesmál. A za řidiče autobusu Raye Charlese musím přidat ještě jednu hvězdičku navíc. Dílo je to vskutku nefilosofické, žádné poselství vás po něm nebudí ze sna. Ale obyčejná a vesměs vkusná legrace má přece taky svou cenu, sakra. Škoda že se ke konci děj trochu drolí, ale čert to vem. Tady Leslie Nielsen ještě září, na rozdíl od Vesmírné prdy a podobných nesmyslů. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Nemusím tieto paródie s Leslie Nielsenom. Síce snaha o humor tam je, ale tie vtípy sú vhodné tak pre malé deti. Nie je to zas vulgárne, no základným účelom tohto žánru je diváka pobaviť a ja som sa rozhodne nesmial. Nenachádzam nič čo by som kladne ohodnotil. Leslie nebol zlý herec, lenže bol neustále obsadzovaný do podobných hlúposti. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tak příběh celkem o ničem. Některý vtipy se sice povedly, ale moc jin nebylo a zbytek trapárna. Ale zas se tomu musí nechat, že to paroduje snad všechny slavnější filmy - od bondovek, přes Pulp Fiction až po Sám doma. A nevím, jestli Steelovo jméno nemělo být i parodií na Brosnanova Remingtona Steela... ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Jesltli jste viděli všechny filmy z řady Bláznivá střela a pak spoustu jim podobných jako Vesmírnou prdu a tak, tak se shodneme že ty filmy jsou na jedno brdo, stejná omáčka, nic novýho. Ale každej kdo kdy viděl film s Leslie Nielsenem tak si ho snad musel v devadesáti devíti procenzech oblíbit. Vždyť je to jeden z nejlepších komiků posledních patnácti možná dvaceti let.Jeho nezapomenutelné xichty kdy se mu do nosu zakousne perutýn nebo když ho něco překvapí to je radost pohledět. S jimem Carreym by vytvořili fajn dvojku. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Pouze několik povedených fórků mezi hromadou přestřelených, nefunkčních až trapných. To je problém parodií, ve kterých balancujete na rozostřené hraně mezi vtipností a trapností. Leslie Nielsen, na sklonku své kariéry uvězněný v nepřekonatelné škatulce, už ze sebe dávno vydal veškerý parodický potenciál a nastupuje nudná vyčpělost. Přesto tato parodie na Bonda (s tradičním popichováním mnoha dalších filmových hitů) ještě patří k tomu lepšímu z horšího - ty největší parodické katastrofy teprve vzniknou! P.S.: Ve Falconu si museli něco šlehnout, takový distribuční název, parazitující na známém českém filmu, nemohli s čistou myslí vypustit do světa! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se od 6. září do 30. listopadu 1995 v Kalifornii. (Varan)
  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)
  • V originálním znění zní označení agenta Steelea (Leslie Nielsen) WD 40, podle známé značky mazacího, čistícího a ochranného oleje. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama