Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne nezaujalo. I když zde byly vtipné scény, byly zde i scény velmi trapné, kde jsem se nesmál vůbec. Takovéhle filmy mne moc neberou a nemám je rád. Leslie Nielsen zde sice hraje docela dobře, to musím uznat, pár geniálních nápadů se tu taky našlo, ale to je tak všechno. Scénář mi prostě nesedl a tím pádem mi nesedl ani film, ale i přesto dávám dvě hvězdičky, ale to je pouze za těch pár geniálních fórků, kterým jsem se srdečně smál, protože byly prostě dobré, ale jinak je to vcelku nezábavných a nudných 81 minut... ()

Reklama

laepus 

všechny recenze uživatele

Ten film mám prostě rád. Pro Nielsena mám prostě slabost. Ano, jeho poslední filmy jsou totální hrůza, ale v tomto filmu se o hrůzu ani náhodou nejedná. Naprosto převažují ty silné a povedené momenty nad těmi několika málo trapnějšími. Čtyři hvězdy jsou pro mě zcela zasloužené - Sestra v akci, Butch Cassidy a Sundance Kid, Pravdivé lži, Sám doma, Pulp Fiction a mnoho dalších... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a zábavná parodie na Bondovky. Leslie Nielsen je sice už starší, ale v rámci možností je pořád švihák. Legrace je dostatek a film je naštěstí krátký, a tak nemůže nudit. "Žhavé výstřely", "Bláznivá střela" nebo "Připoutejte se prosím" jsou o dost lepší, ale i toto je dobrá a celkem zábavná komedie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rancor chce zničit svět, ale naštěstí chce předtím zabít tebe." Tak to je skvělá zpráva, protože Dick Steel má skvěle vybavenou agentskou sadu, záda mu kryje svůdná agentka 3,14, autobusem ho vozí Ray Charles, umí nasadit do bitky Hulka Hogana a zpívá mu k tomu jedinečný Weird Al Yankovic. To se snad ani nedá prohrát. Nikdo totiž nedokáže tak jako Dick Steel ochránit svobodnou zemi, kde může každý házet granáty na dětském hřišti. Já vím, že to není nejpovedenější parodie, ale přesto mě dokáže spolehlivě rozesmát a když si vzpomenu na skvělé maskování šéfa Tajné služby, tak bych hned skočil do postele s agentkou Dahlovou. To sem sice nepatří, ale tu čtvrtou hvězdu to snad alespoň částečně vysvětluje. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Leslie Nielsen jede s koněm výtahem, paroduje podobnou scénu z filmu Pravdivé lži (1994) a zajímavostí je, že v obou scénách je ve výtahu stejný komparz. (kuky)
  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama