Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shane Tanner (Johnathon Schaech) je tajný agent protidrogového oddělení, který nedělá chybné kroky. Má pod kontrolou svůj stálý okruh dealerů, ale až dosud nedostal příležitost dokázat opravdu něco velkého. Když ale zabijácký drogový boss začne terorizovat louisianský bar jeho strýčka Nata, Shane odjíždí z New Yorku a míří na jih s rozhodnutím dát tam věci do pořádku. Bar Černý pelikán je na míle daleko proslulý svou drsnou atmosférou, pěstními souboji a rvačkami. Navíc je to centrum drogových kšeftů a jeden z místních dealerů Divoký Bill (Jake Busey) j pevně rozhodnutý, že bar zůstane jeho kanceláří i nadále. Když Shane do Černého pelikána přijíždí,zjišťuje, že místní drogová síť je rozvětvenější a nebezpečnější, než si vůbec dokázal představit. Na Shanea čeká největší případ jeho kariéry. Naštěstí má k ruce úchvatnou blondýnku (Ellen Hoffman) a skrytou podporu svých kolegů z protidrogového. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Akce 8/10/// +souboje jsou slyšet a cítit, akce má říz, zajímavá zápletka, krásná Ellen Hollman, závěrečný woman fight -scénář (i když béčkový) by si klidně zasloužil i dražší zpracování/// Díky tomu že jsem neviděl původní "první díl" s Patrikem Swayzem nemohu tento snímek srovnávat a to se může jevit pro tento film jako výhoda. To je ale asi taky jediné co mě může omluvit od tak vysokého hodnocení, který si podle mě tento kousek právem zaslouží. Chytl mě od začátku do konce, dobře se mi na něj koukalo. Akce je parádní, děj napínavý a já si to užíval. Stejně tak jsem si užíval Jakea Busey jako hnusně záporného slizouna. Už se těším na předešlí film a to pak teprve budu srovnávat./// Celkem 76%/// ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Konec dobrý, všechno dobré. Film nudný, večer špatný. Ve filmu jsem znal herce W. Pattona a J. Buseyho. A herečku E. Hollman ze Spartacus: Blood and Sand, kde hrála takovou atraktivní divošku se super pevnym tělem. Tady je sice ještě víc atraktivní, ale přišla mi velmi otravná. W. Patníkovi jsem toho bouchače, co zmlátí 4 chlapy o hlavu vyšší než on, fakt nevěřil a Jake Buzík byl průměrný jako vždy, když hraje hajzla nebo psychopata. Hudba byla blbá stejně jako děj. Jednička Road House ujde, dvojka je voser. ()

Reklama

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

You fuck this up. I will fuck you up. Girl Scouts? Army. It paid for my college. Stab me once, shame on you. Stab me twice, thats never gonna happen. Take this pretty little thing out back. Thats for calling me backstabber. Jaktože jsem tendle pěknej filmík ještě neviděl (2006)?  The cops seized my house, took my Ferrari, my boat. Get your fucking pants off. You are next, Fidel. Bitch! Dědek evidentně každý ráno trénoval na jachtě. A druhej taky. Hlavně sejmi toho zkurvenýho fízla. How many more are gonna die bcs you wont stand up and do the right thing? I m gonna kill you just like I killed your father. Get the fuck off of me. Let see whats your insides look like. Podle mě ten krásnej film ani nepustili do kin. Never in my wildset dreams did I think I would get to kill the father, the son and the holy Nate. Black Pelican - tak se to mělo jmenovat. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Docela fajn béčko, lepší než nové Seagalovky, Johnathon Schaech toho nastřílí a nakope víc než Van Damme v posledních deseti filmech, i Richard Norton ještě dokáže zasadit jeden nebo dva údery a nějaká ta blondýnka k zulíbání pozadu nezůstává. Jde to, ale nenechte se zmást těmi momentálními 64%, toto je rozhodně horší než jednička. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že pokračovaní celkem fajn akčňáků s Patrikem z osmdesátek nemůže uškodit. Na to, že to přišlo chvilku po tom, to má blbej příběh, nesympatické postavy, nic moc akční sekvence a působí to hodně céčkově... Ale tak natočili to hned po jedničce... Ne, počkat, ono to je z roku 2006!?... Tak to je hodně zlé. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městě Shreveport (Louisiana, USA) v srpnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama