Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

cross 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, tohle nejsou ani Prcičky ani dobrá teen-komedie... Bohužel... přestože stárnu, nebo možná právě proto, podobné filmy mám pořád moc rád, ale Míle prostě není ani vtipná ani zábavná a jediné co nabízí je pěkná spousta nahatých a hezkých ženských....což bez vtipů a nápadů není nic... a pokud jde o Prcičky...prostě mi tam chybí ti moji staří známí...Eugene Levy to bohužel nezachraňuje, i když mě ještě pořád neomrzel.... mrkněte na to, ale nic krom pořádné porce proklatě pěkných dívčích ňader nečekejte;) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takže . . . už tu byl Stifler, Stiflerův brácha a teď Stiflerův bratránek, kterej je naprostej looser. Rozhodně mi The Naked Mile nepřišla lepší než Band Camp. Pomalu to přechází na fekální humor. Amíci si pro tentokrát vsadili na vlastní blbost a ubohost. Stifler je pro mě jen jeden a to Steve. Body jen za baby, protože už ani ten soundtrack není to, co u Prciček býval. The End - 30 % ()

Reklama

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

3/10 - Podprůměrný vyváření z dobrýho ména předešlejch filmů. Všeho dobrýho ubylo a filmová série nadále ztrádá. Oba Stiflerové nesahají Stevovi ani po kotníky. Erik je ucho a Dwight má podle mě až moc nahoněnej kukuč. A ani se tolik neztrapňujou. Starej Stifler byl největší frajer a ikdyž musel žrát hovna tak mu to neuškodilo. Jóóóó aspoň díky za tu hromadu koz při běhu Nahý míle.. ()

xerno 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro prcičky slabost, i když tadyten díl je fakt břečka a úchylnost... Po čtyrce, kde byl opět pan Levensteen, sem věděl, že i tady mu najdou nějakou nevýznamnou roli, kde opět prohlásí:je to naprosto přirozené... Na šestku se netěšim, bude to propadák - film zaměřen pro určitou skupinu lidí - debily ! ta pětka se ještě dá zkousnout, ale když pomyslim, jakou jsem měl slabost pro předchozí díly, nechci se radši ani vyjadřovat !!! Jak jsem napsal u minulích dílů, jde tu o lásku, ovšem už vůbec ne takovou !!!!!!!!!!!! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Mám rád teen-movies a k rodině prciček jsem extrémně schovívavý, ale všichni ty trpaslíci a koně a nevím co ještě...to už je moc i na mě. Kdyby tyhle nesmysly ve filmu nebyly, možná bych i přimhouřil oko nad trapným koncem, soustředil se na skvělý začátek, slušné scénky v průběhu celého filmu a především na naprosto nádhernou Jessy Schram a dal bych Nahé míly možná i čtyři hvězdičky. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)

Reklama

Reklama