Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré zakončenie prcičkovskej trilógie u ktorého som sa veľmi nasmial. Stifmeister naozaj kraľuje a celé je to zábava. Až na pár veľmi vydarených Jimových trapasov stojí trojka prcičkovej ságy na svojom "superhrdinovi" Stiflerovi, ktorého superschopnosti sú predovšetkým neslušnosť a nadmieru sprostá reč. Škoda že tu chýba Chris Klein, ktorý by určite dostal tiež zaujímavý scenár. Ide o ďalšiu veľmi podarene natočenú komédiu pre mladých a pre ľudí s nadhľadom, nádherne prehnané scénky vás donútia vybuchnúť smiechom. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film sice nedosahoval takových kvalit jako díly předešlé, ale i tak to bylo pěkné a důstojné završení této trilogie. Na těchto filmech jsem vyrůstal, takže se mě nejvíc týkaly kolem 15.-16. roku. Teď zpětně na ně rád s úsměvem vzpomínám a i po 7 letech mě stále úvodní čtveřice dokáže pobavit. Další díly, bohužel už bez hlavních protagonistů, byly skutečně laciné, takže tímto dílem pro mě končí American Pie. Za tento poslední díl dávám 75%. // Další projekce: (24.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, už viem, čo je to láska. Láska, to nie je len pocit. Láska, to sú aj oholené gule.“ Fajn! Tínedžerskú sériu PRCI, PRCI, PRCIČKY nijako zvlášť neuznávam ani neurážam. Pokladám ju za priemer. Kým originál ma ešte ako-tak bavil (60%), dvojka skôr nudila (ale aj tak 60%). Trojka ma však príjemne prekvapila. Čím? Neviem. Možno aspoň náznakom o akúsi... vážnosť? Možno je to dané tým, že je posledná (a teda scenárista sa snaží zručne uzatvoriť všetky dejové línie, postavy a vzťahy medzi nimi). Najskôr ale preto, že sme si od roku 1999 s hrdinami prežili svoje a ich záverečné dospievanie a zaradenie sa do tomu odpovedajúceho života, vnímame s troškou nostalgickej dávky. Ale nebojte sa, o pojedanie psích výkalov ukrátení nebudeme. Našťastie je to stále rovnako vtipné a nechutné, ako minulé dva razy. K tomu babička, Veľkomrd Stifler, homosexuál, policajtka, zdravotná sestra, svokrovci, Stiflerova mama, „Nie je to tak, ako to vyzerá“ a Jimov otec. Jimov otec nemôže chýbať. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)
  • Scéna, v níž Jim (Jason Biggs) na konci filmu děkuje klukům za všechno, se natáčela na dvou různých místech. Záběr na Finche (Eddie Kaye Thomas), Kevina (Thomas Ian Nicholas) a Stiflera (Seann William Scott) s budovou za zády byl natočen v Los Angeles, zatímco záběr na Jima s venkovským klubem v pozadí byl natočen v Half Moon Bay v Kalifornii. (Stocki)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 104,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 232,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama