Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divočina s krásnou témou a krásnou svadbou, síce by som úplne takú raz nechcel, ale v tomto prípade to bola zábava. Tento diel patril Stiflerovi a malo to grády. Veľkolepé prostredie, obrovská zábava a pekné ženy ako January Jones. Patrí to podľa mňa k najlepším dielom z tejto série, škoda len, že znova sa objavili, až o toľko rokov neskôr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že "Svatba" je skvělé zakončení výborné série, ale jak se později ukázalo, tak mělo to nejlepší ještě přijít. "Prcičkám" automaticky dávám vysoké hodnocení, protože jsou to filmy, kde se opravdu směji. Takových filmů zase není tolik. "Svatba" je skvělým sletem různorodých gagů, které jsou dobré, lepší a ještě lepší. Tohle je film Steva Stiflera a o něj jde hlavně, i když by se vlastně vše mělo točit kolem svatby. Jakmile se ale objeví Stifler, je to neskutečná podívaná. Užíval jsem si každou vteřinu s ním a ve chvíli, kdy mluvil s pusou plnou hovna, nedokázal jsem se vůbec ovládat. Ty vtipy možná nejsou nejlepší, nejsou vždy originální, ale jsou podány výtečně. Ne, u celé série mi nejde o příběh, ale o ten pocit, který si odnáším. A ten pocit je skvělý. Výtečný. Jedinečný. Podobné pocity po filmu nemám zase tak často. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film sice nedosahoval takových kvalit jako díly předešlé, ale i tak to bylo pěkné a důstojné završení této trilogie. Na těchto filmech jsem vyrůstal, takže se mě nejvíc týkaly kolem 15.-16. roku. Teď zpětně na ně rád s úsměvem vzpomínám a i po 7 letech mě stále úvodní čtveřice dokáže pobavit. Další díly, bohužel už bez hlavních protagonistů, byly skutečně laciné, takže tímto dílem pro mě končí American Pie. Za tento poslední díl dávám 75%. // Další projekce: (24.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Z odstupom času sa musím priznať, že na mne tretie pokračovanie tejto úspešnej série, nespravilo taký dojem ako som si myslel. Určite sa filmu nedá uprieť určitá vyspelosť oproti ostatným dielom. Hlavný hrdinovia sú trocha múdrejší až na Stiflera. Kameňom úrazu celého filmu, je veľmi výrazná hlavná dejová línia, ktorá robí všetky odbočky buď nedôležité alebo doplňujúce. Čo značí, že aj napriek faktu že veľa postáv s pôvodných dvoch dielov vypadlo, tí čo zostali tu hrajú často krát až tretie husle a svoje scény a momenty tu majú len preto, lebo sa to akosi od filmu vyžaduje. Akurát že to filmu tentokrát tak úplne neverím. Čo je škoda. Film má tempo aj celkom podarené scény - hlavne rozlúčka so slobodou a jedenie psích výkalov ale ku koncu film zaváňa akousi prvoplánovosťou a sentimentálnosťou čo sa mu nehodí. Rozhodne je to diel, ktorý nerobí hanbu pôvodnej trilógií - ďalšie diely do toho nezahrňujem. Ale čaro pôvodných prcičiek tiež nemá. Zostal kdesi na pol cesty. Inak znova príjemne strávená hodinka a pol pri postavách ktoré mám naozaj rád. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Padla kosa na kámen. Po předchozích dvou dílech, které se mi, jak nemám ráda vulgární teenagerské komedie, vážně líbily, přichází první prcičkovské zklamání. Nuda, prasárny, nesnesitelný Stifler, jeden zcela absentující pár atd. Vyšší hodnocení než dvojka? No tak to prr!!! 2,5*. Ale Stiflerův tanec v gay klubu = rulez.;-) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)

Reklama

Reklama