Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný 3D animák. Nie je to dokonalé, ale mňa ako fanušika korytnačiek to potešilo a aj bavilo. Príbeh je celkom zaujímavý, aj keď absencia Shredera trošku zamrzí. Každopadne chápem a oceňujem smer, akým sa tvorcovia vybrali. Postavy, akcia, animacia, či hudba, všetko tu celkom dobre funguje, pekne to odsýpa, plynie ako voda, furt sa tam niečo deje a moc sa nedá nudiť. Kto má rád korytnačky určite si na svoje príde. Obľúbený soundtrack: End Credits. 80% - 4* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jó, želvy ninja, to bylo v dětství moje, tak sem se docela těšil, ale nakonec musim říct že je to spíš průměr. Což o to animace pěkná, hlášky slušný, akce dobrá, ale film děsně ruší nesmyslný spory mezi želvama, naprostá absence pořádnýho zluducha, zlatej Trhač a trocha setkání se skutečným světem. V seriálu to propojovala April, jenže tady je skoro jak jedna z želv a celkovej příběh je takovej mdlej a nepomůže tomu ani začátek ala Pán prstenů a celkem dobrá hudba. Snad bude další díl s trhačem už o poznání lepší. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to bomba. Premakaná animácia (ak nerátam Cameronovho Avatara :-) tak to najlepšie, čo som videl), skvelý komiksový prepracovaný príbeh - teda hlavne postavy sú skvelo napísané, množstvo krásnej akcie.... Český dabing trochu zvláštny - hlavne keď Majster Splinter (!) má rovnaký hlas ako vlk z CARCOOLKY :-) Bolo tam všetko, čo som tam chcel mať (aj keď ako dieťa som mal najradšej Donatella a Michelangela, ktorí idú tentokrát trochu stranou). Ninja Korytnačky v dospelom štýle noir ma dostali... Navyše skladateľ Klaus Bdelt po EQUILIBRIU či STROJI ČASU opäť predviedol, že mieri na špicu... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Želvy, které nejde neznat. Leonardo, Donatello, Michaelangelo, Rafaelo. A nesmím zapomenout na mistra Tříska a krásnou slečnu April. Nedávno jsem přemýšlel jaký animák považuji za kultovní. A první, který mě napadl, byli 4 ninjové a jejich mistr Tříska. Mám 4 příběhy na VHS a úvodní znělku http://www.youtube.com/watch?v=-ji3zH9oebs jsem si několikrát přehrával a mám ji dnes uloženou v mobilním telefonu. Napadlo mě tedy, že vyzkouším želvíky jak dospěli a jak vypadají v "nové" animaci. 4 želvy-4 bratři, geneticky zmutovaní v kanalizaci New Yorku. Pojmenovaní po slavných renesančních mistrech a vycvičení jako ninjové. Bojovali s mnoha zrůdami a příšerami, než porazili hlavního nepřítele Trhače. Nyní má však ještě mnohem větší zlo v úmyslu zničit jejich bratrstvo. Zlo, které se zrodilo před 3000 lety. Tehdy velký válečník a král jménem Joatl vedl bratrstvo, které bojovalo bok po boku za jediným cílem, dobýt všechna království světa. Nic se jim nemohlo postavit do cesty a tak za sebou nechávali jen zkázu a zmar... Korytnačky v novém hávu se mi nelíbily jako původní, ale neříkám, že je to špatný animák. Jen tomu chybí to kouzlo původního seriálu, na který vzpomínám se slzou v oku dodnes. Škoda že zde není Trhač s Krangem. Jinak je tento film čistým průstřelem do průměru. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Fikční svět je ustanoven, hrdinové vsazeni pevně do žánru, kdy že bude pokračování (nejlépe s Trhačem, či aspoň Krangem)? Ale příště bych prosil více ironie, která byla tak vlastní pro animovaný seriál, na němž jsem vyrůstal, nebo pořádné dospělácké potemnění ala současný animovaný seriál ve stylu anime, který je dokonce od 12 let nevhodný, protože to lavírování mezi infantilním humorem a dospěláckou odpovědností moc nefunguje. Je hezké, že Želvy ninja 2007 navazují na tři filmová dobrodružství a porůznu na ně odkazují, ale nemusela by na ně navazovat i žánrově, protože fantasy Želvám moc nesedne, když příběh není dostatečně nosný ani na tlustší paper-back. O sporném pojetí Třísky, nevyvedených meditativních sekvencích a upozaděním dvou ze čtyř želváků a nadbytečném klanu Foot by se dalo polemizovat, ale nostalgie je mrcha, takže se jí dám ovládnout a s přimhouřenýma očima za 4 (ve skutečnosti 70%). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama