Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tuctovej zapletke je to prave ona, ktora v sebe nesie punc pritazlivosti prave v tom, ako je podana. Nemam daleko od veku hrdinov filmu a mozno prave preto mi ich tapanie a nerozhodnost na krizovatke zivota prisla miestami az prilis blizka a znama. Hlavne strach "zo zavazku na cely zivot, kde vsetko je zdanlivo dopredu nalinkovane bez dalsieho prekvapenia" byva faktorom, ktori dokaze spolahlivo stimulovat akekolvek pochabe a zive zachvaty sebapresvedcovania o existencii lepsich a vzrusujucejsich alternativ. Pricom ich existenciu rozhodne nepopieram ;-) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Poslední polibek je trochu rozporuplný, i když velmi slušný a povedený film - na jedné straně skutečně dobře odpozorované vztahy, výstižné modely lidských charakterů, chemie partnerských vztahů opravdu funguje a v hereckých kreacích ožívá, na straně druhé je ale film plný neskutečně kýčovité hudby, kterou si tvůrci patrně chtěli zajistit přízeň teenagerského publika (neboť žánru teenagerské komedie je dosti poplatná) a z romantických pasáží se místy stávají reklamní znělky. Škoda. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Druh filmu, který se v takové kvalitě vidí málo. Ačkoli jsem narazila na dost rozporuplných reakcí a měla jsem pocit, že jsem viděla asi něco jiného. Příběh je opravdu jako vystřižený ze života a s jeho postavami se dokážete okamžitě ztotožnit. Herci jsou perfektní, tak samo jako scénář. A hudba je stejně hezky poslouchatelná jako u Garden State. A myslím, že po tomhle kousku už můžu klidně říct, že Zach Braff je génius. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Paul Haggis, Zach Braff / Source material: Gabriele Muccino | Hudba: Michael Penn | Produkcia: Gary Lucchesi, Tom Rosenberg, Marcus Viscidi, Andre Lamal | Distribúcia: United States: DreamWorks, non-USA: Lakeshore Entertainment, United Kingdom: Momentum Pictures, France: SND Groupe M6 | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 15,852,401 $ || ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Drama o 4 vztazích pojatý mírně vtipně, ale opravdu hodně mírně, ale to ani nějak nevadí protože ono samo o sobě to je fakt docela chytlaví a i když tenhle typ filmů nějak nevyhledávám, tak se mi na to koukalo fakt výborně a to hlavně zásluhou vynikajícího Zacha Braffa. A musí se teda nechat, že konec se neuchýlil k žádným stereotypním situacím, ale všechno vyřešil originálně a tak trochu by se možná dalo říct i ze života ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)
  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)
  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)

Reklama

Reklama