Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Odporúčam hlavne mladým, život nie je len prechádzka ružovým sadom, film celkom pekne popisuje rozdielnosť medzi ženskou a mužskou psychikou. Celkovo dej zaujme a situácie sú zo života. Pozrite sa a urobte si svoj názor. Ja som v tom videl veľa zo života. Pre mňa viac ako príjemné prekvapenie. Posledný bozk nie je len o nevere, ale vlastne o všetkých starostiach ľudí, ktorí majú tridsiatku na krku. Všetky konflikty sú uveriteľné a môžu sa dotknúť každého z nás. Či sa jedná o neveru, cestovanie alebo neporozumenie v partnerskom a rodinnom živote. Pritom si myslím, že snímka rozhodne nevykradá iné filmy a má celý čas čo ponúknuť. Potešil ma aj koniec, ktorý hoci nabáda k happyendu, tak odpustenie sa nekoná. A to len pridalo na pozoruhodnosti. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Paul Haggis nám naservíroval úžasnou mozaiku o vztazích mezi mladými lidmi. Takhle má podle mě vypadat správná romantická (i když víc se hodí dramatická) komedie, která má člověku co nabídnout a zamyslet se. Výborné obsazení spousty talentovaných herců v čele se Zachem Braffem a Caseym Affleckem. Skvělý scénář jen podtrhuje jistá režie Tonyho Goldwyna. Určitě můžu jen doporučit...... ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Film, který se skutečně může pyšnit souzvukem slov "ze života". Situace, které si každý dokáže představit a možná si jimi i prošel. Velkou pochvalu ode mě dostává herečka Rachel Bilson - přestože měla menší roli a hrála ji ještě v létech "The O.C." tak se mi líbilo, že se jí to prostě dalo uvěřit..Bylo mi ovšem hodně líto Zacha Braffa, který ležel snad polovinu filmu před domem na verandě v dešti a sám :-D. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +stupňující se děj a jeho atraktivita, jako romantický film je to hodně netradiční -hodně slabý rozjezd, méně známé herecké tváře/// Téma které se mě dříve nebo později určitě bude dotýkat. Snad spíš později, protože bych se opravdu nechtěl objevit v kůži hlavních postav. Musím pochválit Rachel Bilson, která je tady opravdu okouzlující a je těžké ji nepodlehnout. Na film se určitě podívejte, je jiný než by jste možná čekali, což by mohlo leckterému divákovi stačit /// Celkem 62%/// ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zdařilá ukázka toho, jak se vyplatí v životě raději 2x měřit než řezat. Zach je přesně ten typ a týpek, který neví kdo je a co chce. Ani ne tak nezralý, jako nejistý, každopádně chce brát manželství vážně, v dnešní době je to až nezvyklé. Každý by se měl řídit především srdcem a "cesta" si jej najde dřív nebo později sama. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)
  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)

Reklama

Reklama