Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč dávám tak vysoké hodnocení. Podobný příběh najdeme v každém druhém romanticky založeném filmu. Tady se mi ale něco líbí. Zřejmě to budou dialogy, které nejsou vůbec hloupé. Příběh je propleten vztahy a jejich komplikacemi. Záverečná část filmu mi přijde přirozená, smypatická. Stejně tak i herci. Vlastně i celý film. Hodnocení: 70% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Druh filmu, který se v takové kvalitě vidí málo. Ačkoli jsem narazila na dost rozporuplných reakcí a měla jsem pocit, že jsem viděla asi něco jiného. Příběh je opravdu jako vystřižený ze života a s jeho postavami se dokážete okamžitě ztotožnit. Herci jsou perfektní, tak samo jako scénář. A hudba je stejně hezky poslouchatelná jako u Garden State. A myslím, že po tomhle kousku už můžu klidně říct, že Zach Braff je génius. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý generační snímek o různých stadiích partnerských vztahů. Hlavní postava filmu, Michael si zrovna zařizuje život se svojí těhotnou přítelkyni Jenn a zároveň potkává mladou studentku, se kterou by si ještě mohl užít předtím než se dostane do chomoutu. Oproti tomu jeho kamarád z práce je už nějakou chvíli táta, ale dítě ho od jeho manželky spíš odděuje než naopak. A maminka Jenn si zase ve svých padesáti letech prochází typickou kryzí a přemýšlí, zdali její život a manželství nebyl jen promarněný čas ... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Film, který se skutečně může pyšnit souzvukem slov "ze života". Situace, které si každý dokáže představit a možná si jimi i prošel. Velkou pochvalu ode mě dostává herečka Rachel Bilson - přestože měla menší roli a hrála ji ještě v létech "The O.C." tak se mi líbilo, že se jí to prostě dalo uvěřit..Bylo mi ovšem hodně líto Zacha Braffa, který ležel snad polovinu filmu před domem na verandě v dešti a sám :-D. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle chvílemi dost bolelo. Poslední polibek je film, který celkem úspěšně zničí (nebo alespoň hodně naruší) vaše vžité představy a sny o šťastných dlouhodobých vztazích a názorně předvede, že i když v životě dosáhnete všeho, o čem jste kdy snili, stejně vám to asi nebude stačit a ze strachu ze stereotypu a předčasného "konce života" se snadno dopustíte neuvážené, ale o to osudovější chyby. Rozhodně jeden z těch lepších a uvěřitelnějších vztahových filmů z těch, co jsem zatím viděl. 90 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)
  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)

Reklama

Reklama