Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (287)

heyda 

všechny recenze uživatele

Nový Zéland = země plná přírodních krás a ovcí. Po pravdě jsem docela zklamaný. Nevím, co jsem si představoval, ale tohle to rozhodně nebylo. Chyběl mi tam jak humor, tak lepší akce, i lepší zabíjení. Na můj vkus to bylo příliš hloupé a nechutné. Jako nápad to není nejhorší, ale provedení velmi amatérské, a to i v rámci komedy - hororu. Jednu hvězdičku dávám za milou ekologickou aktivistku Danielle Mason a druhou hvězdičku dávám Novozélandské produkci, aby to nevzdávala a sem tam nějaký ten horor zase natočila. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Po osmi měsících na Zélandě mi tohle jako bžunda přijde, ale bez téhle zkušenosti bych se u toho trápil. Je to jako kdyby se u nás natočili Krvaví holubi v Praze. Zéland si rád hraje na ekologickou zemi. Ovci je tu čtyřicet milionů zatímco lidí jen čtyři. Ve vidlácký části Zélandu, jižnim ostrově, každý třetí člověk nosí holinky jako běžnou obuv celý den a kdekoliv, plus kostkovanou košili a klobouk. Má čtyřkolku, má čtyřkolku pick-upa se psem na korbě (nebo přední kapotě, párkrát viděno) a střihání ovcí uznává jako exování piv u nás. Při práci na vinici nás ted pozoruje každý den zapůjčené stádo vlněných sekaček. Smál jsem se jejich intelektu, když nám jedna čelně narazilo do boku dodávky. Ted mám větší respekt. -"I'm a fucking sheep!" ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Milovať alebo nenávidieť...asi takto by som povedal po ukončení pozerania tohto filmu... Humor nič moc, efekty oviec fajn (vďaka štúdiu WETA - Pán Prsťeňov...), ale celkovo fajn zábava, odporúčam pozerať s kamarátmi alebo frajerkou, dobre sa pri tom zabavíte...ale nemá to na Jazero a pod., kde sa "nakladá" ostošesť... :D ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Půlnoční Karlovy Vary by daly kouzlo i horšímu zážitku. Jelikož jsem se musel smát (a to ze zábavy) opravdu skoro celý film, tak hodnocení jasné. To jsem měl pouhopouhá 3 piva. A samozřejmě, že se film Jacksononi nemůže rovnat, ale já hodnotím u tohoto filmu subjektivní zážitek. A ten opravdu sátl za to. P.S. Beee. Už mě to asi nepustí. Zkuste jen tak v noci k někomu zezadu přijít a zabečet. Stojí to za to :-D ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Fantastická hororová komédia v ktorej nemôžte brať vážne nič. Angus prevádza genetické pokusy na ovciach ale to sa mu vymkne s pod ruky a ovce majú chuť na ľudské mäso a tak vraždia každého kdo im vzkríži cestu. PS: Najlepšia scénka bola keď sa celé stádo oviec vyrútilo na ľudí a žrali im zaživa vnútornosti 80 percent. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Filmovém festivalu v Torontu 2006. (Terva)
  • Mnoho scén bylo převzato z písně Sheep od slavné britské skupiny Pink Floyd. Například scéně, kdy se ovce zakousne do krku příslušníkovi ochránců přírody, je natočená podle verše "Bleating and babbling I fell on his neck with a scream." (Beckett51)
  • Malé cameo si zahrál i režisér Jonathan King. Je to ten muž, kterého táhne ovce a on hledá klíče od auta. (Terva)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama