Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (287)

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Jonathan King .. Ovečky jsou čistokrevný béčkový film, kde jsou dvě hvězdičky odpovídajícím hodnocením. Jenže za tu neodolatelnou půlnoční atmosféru (flaška alkoholu po ruce, aplaus obecenstva při každé dobré i blbé scéně), která se pouze při Ovcích vyrovnala loňskému Poseidonu musím o tu jednu hvězdičku nadržovat. ___PS: Rob Roy nekecá, jen měl prostě smůlu, že seděl sám na balkóně a ne u alkoholového akcelerátoru :o))) Bl béééé ček. 50%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No člověk se nestačí divit s čím tvůrci přijdou příště. Po vraždících hadech ,pavoucích ,žralocích ,chobotnicích ,krysách ,slimácích ,psech ,ptácích až po vraždící tele ,které vyleze z jinýho telete a jiný havěti. Přichází na scénu vraždící ovce. No docela jsem nevěřícně koukal co že je zase tohle. Jenže naštěstí to tvůrci podali hodně s nadhledem a humornou formou,tak výsledek je velice pěkný a i někdy vtipný. Dva bráchové z nich ten mladší má depku z ovcí jelikož mu starší brácha jako dítě zabije jeho ovci a v její kůži ho straší. Velice jsem se pobavil ,když jeden pomocník na farmě je pokousám a začíná se měnit na ovci sundá si botu a má kopítko a povídá zajdu si k doktorovi dát tetanovku. Ps.ovce jsou tak mírumilovná stvoření. Co to bude příště? Vraždící slepice? ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Film vhodný pro vegany, ale i ostatní, protože za každou cenu musíte fandit vraždícím ovcím! Fandila jsem hodně 🤣 Černé ovce je béčkový film áčkově natočený. Super masky, plno decentní brutality a neskutečně vtipných momentů. Mám ukousnutou nohu, nevadí, hodím ji na ovci! Miluju, když se filmy neberou moc vážně!! Asi mám oblíbený film 😁 ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Co si budem nálhávat, je to ujetá ptákovina, která nepokrytě vykrádá nejlepší momenty z tvorby (nejen) vrchního Hobita před výpravou do Mordoru. Asi tam na tom Zélandě mají nějakou kontaminovanou vodku. Krysí opice ze Sumatry je pro farmáře příliš velká exotika, takže, čeho tu máme dost a mohlo by to ve filmu vraždit a dělat všelijakou neplechu? Za A: Maorů. Jenže to by film asi putoval do regálu hned vedle Triumfu vůle. Za Bé...Béééé, no ano, ovcí máme šest půlek(což jsou tři celé prdele), takže odpadá problém s komparzem. Zmutované sudokopytníky necháme spásat obyvatele a návštěvníky farem a děj necháme jen tak volně plynout, stejně víme jak to skončí. Skončilo. Jsa dobře napasen a naladěn, jsem spokojen i s touto ovcovinou. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na komedie budu koukat už jedině s dabingem! Ani dvacet fucknutí se nechytá na trefně použité české sousloví, jako např. "Jebat ovce" apod. :-D Určitě se jedná o originální nápad, ovce útočí, to tady ještě nebylo. Zajímavý nápad ovšem trochu kazí zpracování, které je chvílemi až moc crazy. Zábava je velice často dobrá (Hej! Ruce vzhůru? Přesně!), ale humorná dávka mohla být při podobném námětu větší. 55% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Filmovém festivalu v Torontu 2006. (Terva)
  • Malé cameo si zahrál i režisér Jonathan King. Je to ten muž, kterého táhne ovce a on hledá klíče od auta. (Terva)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama