Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (287)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Po osmi měsících na Zélandě mi tohle jako bžunda přijde, ale bez téhle zkušenosti bych se u toho trápil. Je to jako kdyby se u nás natočili Krvaví holubi v Praze. Zéland si rád hraje na ekologickou zemi. Ovci je tu čtyřicet milionů zatímco lidí jen čtyři. Ve vidlácký části Zélandu, jižnim ostrově, každý třetí člověk nosí holinky jako běžnou obuv celý den a kdekoliv, plus kostkovanou košili a klobouk. Má čtyřkolku, má čtyřkolku pick-upa se psem na korbě (nebo přední kapotě, párkrát viděno) a střihání ovcí uznává jako exování piv u nás. Při práci na vinici nás ted pozoruje každý den zapůjčené stádo vlněných sekaček. Smál jsem se jejich intelektu, když nám jedna čelně narazilo do boku dodávky. Ted mám větší respekt. -"I'm a fucking sheep!" ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nový Zéland = země plná přírodních krás a ovcí. Po pravdě jsem docela zklamaný. Nevím, co jsem si představoval, ale tohle to rozhodně nebylo. Chyběl mi tam jak humor, tak lepší akce, i lepší zabíjení. Na můj vkus to bylo příliš hloupé a nechutné. Jako nápad to není nejhorší, ale provedení velmi amatérské, a to i v rámci komedy - hororu. Jednu hvězdičku dávám za milou ekologickou aktivistku Danielle Mason a druhou hvězdičku dávám Novozélandské produkci, aby to nevzdávala a sem tam nějaký ten horor zase natočila. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Je to celkom prča, že sa na vraždiace monštrá menia ovečky, je to fajn, že pokúsaní ľudia sa menia... opäť na ovečky... a úplne posledná scéna so psom ma naozaj pobavila... lenže veci sa majú tak, že ak už dostanem takýto bláznivý nápad, tak to hypeujem do nepríčetnosti, neuspokojím sa s nápadom samotným. Čierne ovce tiež trpia tým, že postrádajú akúkoľvek pointu, nič za tým nie je. Je to tá najjednoduchšia, najpriamočiarejšia zábava, akú si dokážete predstaviť. No, aspoň že chvíľami fakt zábava. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Milovať alebo nenávidieť...asi takto by som povedal po ukončení pozerania tohto filmu... Humor nič moc, efekty oviec fajn (vďaka štúdiu WETA - Pán Prsťeňov...), ale celkovo fajn zábava, odporúčam pozerať s kamarátmi alebo frajerkou, dobre sa pri tom zabavíte...ale nemá to na Jazero a pod., kde sa "nakladá" ostošesť... :D ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Z ktorej jaskyne si vyliezol, ty debil?“ – „Zo Spolku ekologických aktivistov.“ Vraždiace ovce, toto sa asi ako „vážny“ horor nakrútiť nedalo a režisér Jonathan King to rozumne poňal ako odľahčený splatter á la raná tvorba Petra Jacksona (tiež rodáka zo Zélandu). Čierne ovce majú krásnu novozélandskú výpravu a dobré masky/triky, ale na to, že sa malo jednať o hororovú komédiu, som sa takmer vôbec nesmial (pobavil ma snáď len taxikár). Báť som sa samozrejme nebál vôbec. Takisto lepší herci by určite neboli na škodu a scenár je dobrý len po stránke námetu (čo by sa stalo, ak by na Zélande začali ovce žrať ľudí?), nie ako „celok“. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Filmovém festivalu v Torontu 2006. (Terva)
  • Mnoho scén bylo převzato z písně Sheep od slavné britské skupiny Pink Floyd. Například scéně, kdy se ovce zakousne do krku příslušníkovi ochránců přírody, je natočená podle verše "Bleating and babbling I fell on his neck with a scream." (Beckett51)
  • Ve filmu můžeme několikrát slyšet režiséra Jonathana Kinga. Namluvil zvuky některých ovcí. (Terva)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama