Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Okara 

všechny recenze uživatele

Ehm...co to sakra bylo? Jakási lovestory z fotbalového prostředí, co mi připomněla telenovelu. Herecké výkony jsou hrozné, o scénáři snad raději netřeba mluvit a nástup spoluhráčů na hřiště? Pár záběrů z FIFY pak tam jasně mimo nastoupí, hned dají góla a jdou se zase hned radovat pryč. To vše okořeněné šíleným závěrem, takže jedna hvězda za sexy holky, alespoň se dalo na co koukat. 15% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle gólová série měla skončit u druhého dílu. Tento omyl je úplně mimo. Týká se tentokrát reprezentací, ovšem náš hlavní hrdina se před začátkem pochopitelně zkopne, takže je to o něm a bez něj. Kluci mají mimofotbalový život srovnatelný s černokněžníkem Mario Balotellim, takže to tak potom na hřišti vypadá. Tento díl je laciná fraška a milovníky předchozí série jistě zklame. Ti, kteří se chtějí pouze bavit, a tento film je úsměvný víc než by sám chtěl, nějakým exkluzivním kouzlem 2* vykouzlí. Šup sem s nimi. Možná je někdo bude chápat, jako mou skrytou zlomyslnost k nalákání dalších lidiček, kteří tuhle hrůzu brzy zhlédnou a pak budou nasraní. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Munez jen na ozdobu, překrásná Anna Friel se filmu dokonce ani neupsala (a věděla proč!), pár autentickejch záběrů z MS, ucházející sympatickej Leo Gregory (jediný + celýho filmu), debilní (ale opravdu debilní) scénář a celkově film, ve kterým si pravidelně asi tak 8x za minutu řeknete "What the fuck?!", protože nebude chápat, co s tímhle Goalem scénáristi, režisér a spol. udělali. Takovýhle znásilnění si značka Goal! rozhodně zasloužila. Vždyť je z toho do píči romantickej film, kterej nemá s předešlejma dílama absolutně nic společnýho!!!!!!! Psát něco dál je už zbytečné. Nekoukejte se na to! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Vim, že tohle si tři hvězdičky nezaslouží, a tak dam aspon dvě, ale já je dávám hlavně proto, že je tenhle film o fotbale. Vlastně neni, a scény který z toho fotbalu mají být jsou to nejhorší v celym filmu. Teď nemluvim o tom jak tam chvilkama běží sestřih z mistrovství. Mluvim o tom, když kluci na chvilku vystřídají. Nejvíc mě pobavil takovej detail. V tom zápase s Ekvádorem, střídá ten týpek Joe Colea, ale když pak dá Becks, rozhodující gól (kterej navíc dal v jinym zápase), tak se strašně moc radujou a kdo mu to neběží popřát - vystřídanej Joe Cole. Podobně mě to pobavilo při penaltách s Portugalskem, jak tam Becks byl první kdo podává ruku Robinsonovi a přitom vubec nebyl na hřišti. P.S. Jste se vědomý toho, že ten popis obsah se vůbec nepřibližuje realitě? ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsou teda konce! První díl vzali do rukou američani, byla to bomba! Druhý díl, si vzali za úkol zvládnout britové a bylo to opět skvělé! Děj zůstal otevřený, čekal jsem co přijde... Třetí díl, nastoupili němci a stalo se přesně to čeho jsem se obával. Totální sračka! Co tohle pro boha je? Dějově to s prvními dvěma díly nemá společné naprosto nic, kromě okrajové role Santiaga a jinak je film kvalitativně na úrovni Kobry 11 a jiných hrůzostrašných německých výtvorů! Kdo tohle dopustil, aby trilogie byla završena takovouhle hrůzou? Děsné! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama