Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po solidni jednicce a prumerne dvojce, prichazi na scenu trojka. Pomatene a pomotane sceny stridaji spomalene zabery ze svetoveho sampionatu s podmanivou hudbou. Pitomy pribeh s hloupimy dialogy stridaji zmatene strihy v pribehu, ktery od zacatku dava vedet, ze tenhle gulas jen tak nekdo nestravi. Ja ho stravil, ale pak jsem musel na zachod a vydat zpatky svetu celych devadesat minut ztraceneho casu. ()

Lilloos odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, to je tak blbý, až to bolí! Děj jak vystřižený z telenovely, který nemá s předchozími filmy vůbec nic společného, jen jim zbytečně kazí jméno. Na konci dvojky psali "to be continued" tak jsem naivně čekala pokračování a završení Santiagova příběhu. Dočkala jsem se jen jeho ksichtu, naprosto vytrženého ze všech předešlých souvislostí, jak dělá křoví pornohvězdě a alkoholikovi. Fakt bomba. ()

Reklama

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck? Takže hráč po nehodě s otřesem mozku spadne o zápase mistrovství světa na hlavu, že si jí div nerozsekne a nikoho z doktorů to ani trochu nevzrušuje, dokud po zápase nezkolabuje, jasně. A úplně mám před očima, jak by jediná reakce na smrt hráče během mistrovství byla minuta ticha. Nesmyslné a uměle vecpané rádoby dramatické zápletky tady působí stejně komicky jako ty telenovelní vsuvky s "životníma láskama" obou anglických reprezentantů. Možná ještě větší problém však je, že to ani nejde nazvat špatným zakončením trilogie, poněvadž návaznost na první dva díly jaksi chybí, což je tristní už jenom proto, že dvojka skončila poměrně otevřeně. Na druhou stranu, pro Annu Friel asi dobře, že do takovýho hovna nevlezla. Nakonec i Munez je tady jenom proto, aby se to mohlo jmenovat Goal 3 a vysát to nějaký prachy ze známé značky, jinak je zcela nadbytečnou postavou v už tak zbytečném filmu. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Koho proboha napadlo po dvou dílech vystřídat hlavního hrdinu a odstrčit ho na druhou kolej, stejně jako vlastně celý fotbalový námět. První dva díly byly čistě sportovní kousky s jasným cílem a směrem a ve trojce se najednou autoři pokusili místo fotbalové pohádky o hlubokomyslné drama, což se absolutně nepovedlo. Dobré alespoň v tom, že jsem si připoměl jací velikáni v té době hráli. 50% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama