Reklama

Reklama

Strážci Dračí brány

  • Hongkong Long hu men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o třech mladících, kteří bezmezně věří v pravdu a spravedlnost. Dostane se jim do rukou medaile, která v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Je majetkem jedné z největších zločineckých organizací. Tři bojovníci proti bezpráví se tak nedobrovolně stanou součástí napínavého souboje mezi dobrem a zlem a aby uspěli, musí předvést to nejlepší ze svých bojových schopností. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

teutates 

všechny recenze uživatele

Komiksové prevedenie Dragon Tiger Gate!Príbehovo veľmi chaotické,možno nezvládnute(vzhľadom na komix to chápem),avšak digitálne nabušené dielo..!Atmosfericko-vizuálna zvrátenosť,ktorej nechýba myšlienka.Moja prvotina od Wilsona Yipa,ktorá ma dostala!"Nahltal"som sa digitálnej techniky a umenia kung fu... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný film s dobrýmy súbojmi. Tie údery čo predvádzal na začiatku ten chlap boli excelentné keď naňho išli asi 50-ty a všetkých dal dole svojimi kopacími údermi. Celý dej sa vlečie trochu pomaly ale dá sa to vydržať ale koniec mi už prišiel trošku prehnaný ale ušiel. Takže keď to mám zhrnúť, jedná sa o dobrý akčný film s prostredím podobného s komixu a jeto pekne natočené :D. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Bohužel se mi nepodařilo nevšimnout toho naprosto úděsnýho, zmatenýho a zbytečně přeplácanýho příběhu, i když sem se fakt snažil a dokonce občas koukal mimo, takže nikým nezvaná nuda se bohužel dostavila. Nicméně, když si člověk počká na perfektní bitky v podání akčního poloboha Donnieho Yena a Nicholase Tse, který jsou sice trochu moc upgradovaný a rozhodně nepůsobí realisticky, ale bojový schopnosti Donnieho ani Nicholase tim nejsou nijak degradovaný, tak je o zábavu postaráno ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně libový filmík plný úžasných scén bojového umění, Donnie Yen, Nicholas Tse , Shawn Yue rovnají do latě své protivníky a učí se zlepšovat ze svých porážek. Můžete se těšit na pořádnou dávku napětí, akce, zpomalovačky, zrychlovačky, nájezdy kamer. Hromadné bojové scény také stojí za to, do toho skvělá hudba, kterou složil Kenji Kawai. Příběh je klasické klišé bratrů, com usí držet pospolu. Je zde hodně památných momentů bitka v hospodě, závěrečný souboj 2 na 1 a 1 na 1. Donnie Yen rulez! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// +jednoznačně kamera, dále grafický styl, souboje, akce, hudba -děj!!!, nepřehledný, zmatený, prázdný/// Opravdu zajímavý výlet do Hong Kongské tvorby. Stále se rozhoduji mezi 3 a 4*. Přestože dějově je to dost velký úlet a s přibývající stopáží je to čím dál tím víc zmatenější a zhaluzenější, tak i přesto se mi to líbilo. V postavách jsem se vyznal (teda občas), jen v jejich jednání jsem se ztrácel. Jo a odkud se vzal ten záporák s tou maskou? WTF? Tohle a další věci dokáže pochopit jen ten co má iq nad 130 a nebo ten co má šikmé oči :-) Pro ostatní tohle moc není. Každopádně originální a nevýdaná podívaná./// Celkem 69%/// ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na komiksu Oriental Heroes od Yuk Long Wonga, který si zde zahrál postavu Master Qi. (TomikZlesa)
  • Boxovací pytel vyrobený pro film měřil zhruba 8 stop na výšku a 5 stop na šířku a vážil 400 liber. Byl zapsán do Guinnessovy knihy rekordů. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama