Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mne tohle teda naprosto zklamalo. Vizuální orgie jak je u Korejců zvykem, pokoukáníčko výborný. Ale jinak je to fakt blbost. Tak strašně jsem se nudil, celou tu dlouhou stopáž. naprosto dětinskej příběh, trapnej, ubohej, nezajímavej ... kterej se kříží s mlátičkama, zabíjením, krví, probodáváním noži ... Děj o ničem, jakési drama němého dětinského gangstera, který to umí s nožem a nesympatické ženské a malýho kluka, který se na něj přilepí ... Úplně o ničem, nic mne tam nezaujalo a podstatu filmu jsem pochopil až na konci ... a jak jsem byl rád že je konec a bylo mi jedno, kdo to přežil a kdo ne. Ten film je prostě totálně naivně postavenej a nehledě na ztvárněný je to nebetyčná nuda a trapárna. Bohužel, tady to u mě Korejci projeli na plné čáře ... Většině lidem se to líbí, nechápu proč, mě prostě ne a už bych se na to nikdy nepodíval ... ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Přesto, že v žánrovém rozdělení "No Mercy for the Rude" nenajdete slovo komedie, já byla pobavená a s klidem bych pro tento snímek vytvořila subžánr, a to úsměvné akční drama:-). Asijská poetická romantika, dva sympaťáci nezvyklého povolání, překrásná hudba, skvělý vizuál, stylem trochu Kusturica, trochu Tarantino... hmm,hmm a já držela palce dobrému konci, jenže, byl to korejský film... ()

Reklama

dANo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veru celkom slušné sklamanie! Nudil som sa a okrem toho, že to bolo všetko predvídateľné, by som skritizoval hlavne tie nepodarené akčné scény a trápnu komediálnu stránku filmu. Jediné, čo môžem pochváliť, je technická stránka filmu (hudba + kamera), čo ale zďaleka nestačí na to, aby to odo mňa dostalo nejaké nadpriemerné hodnotenie. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Němý hrdina hovoří zásadně hlasem vypravěče a opakovaně je při tom zabíraný spíše v celcích a méně v detailech, jako by nadhled, který nad sebou jako glosátor sama sebe drží, přiblížení znemožňoval. Pouze v momentě, kdy čte prostitutka jeho báseň a přebírá tak hlas vypravěče, nám kamera může poskytnout hrdinovu tvář zblízka, a tím i pohnutky, které se v ní odrážejí. Aby tedy mohl film vyjádřit hlubší duševní rozpoložení němého, musí nejprve přepnout na jinou postavu. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu umí jen Jihokorejci - vezmou hrdinu, co vypadá jako jojo, obohatí ho bizarními a směšnými kamarády, přidají prvky absurdity, milostnou linku, flashbacky a na závěr z toho vykřešou syrové a dojímavé drama, kde každý prvek této žánrové koláže padne přesně na své místo...O audiovizuální stránce mluvit netřeba... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama