Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Díky televizní show má možnost splnit si poslední přání.  Carol má jediného syna Dylana, který trpí nevyléčitelnou nemocí. Zúčastní se televizní show, kam je pozván, aby mu splnili jeho největší sen. Dylan si přeje strávit víkend se slavnou supermodelkou. Carol, kamarádi i celý televizní štáb jsou připraveni udělat cokoli, aby splnili jeho poslední přání. Dylana čeká nejlepší víkend jeho života! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sice mě zkraje dost rozesmálo několik trochu morbidních narážek, ale nešlo o klasickou teen-age komedii, u které sedíte v kině s popcornem a smějete se. Od začátku je jasné, jak to dopadne, vše je moc čitelné, takže koukáte a přemýšlíte, co byste udělali vy, jak stojí za to si užít i poslední chvíle života tak, jak chcete. Je to průměrný film. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodový film. Cesta za snem ,který se člověku těsně před smrtí může splnit. Snímek je označen jako "komedie", ale tak jednoznačně bych to neviděl... Docela dobře by se zde hodil i žánr "drama", jelikož snímek o umírání k tomu prostě musí vybízet. Poslední přání je vtipné, jako teen komedie a zárověň dojemné, jako správne drama, které člověka nenecha chladným. Michael Angarano mě hodně překvapil. Na herce, kterého neznám se této role ujal jako zkušená filmová star. Sunny Mabrey zase okouzlila krásou a sympatičností. ()

Reklama

dANo 

všechny recenze uživatele

Toto ani zďaleka nie je komédia, aj keď netvrdím, že sa tam komediálne prvky nenachádzajú... Je to vcelku smutná dráma o mladom umierajúcom chalanovi, ktorý navzdory svojmu okoliu, ale hlavne preto, že už fakt nemá čo stratiť, prejaví svoj názor a zaželá si víkend so supermodelkou. Film však padá na slabých hereckých výkonoch a nepozdvihujú ho ani zaujímavé cameo roly v podaní Ethana Hawka, či Wyclefa Jeana. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Ehm... proč ne? I když vezmu všechny chyby, který ten film měl (nereálné postavy, občasně stupidní scénář), tak mi to všechno vynahradil sarkastický a cynický humor hocha, na jehož jméno si nevzpomenu. Ale vy víte... takovej ten, co umíral... Každopádně až na to zas někdy natrefím v telce, klidně si to dám znovu... 3* ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Trošku tu hrajeme na city, malinko z toho číší vypočítavost, ale jinak to není špatně natočené. Hlavní protagonista působí důvěryhodně v puberťácké roli, modelka partnerka je totálně nedůvěryhodná a vše zachraňuje matka ze Sex ve městě. Je to takové odpočinkové pokoukání, které člověk nemusí moc bedlivě sledovat. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Pennsylvania a meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama