Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Díky televizní show má možnost splnit si poslední přání.  Carol má jediného syna Dylana, který trpí nevyléčitelnou nemocí. Zúčastní se televizní show, kam je pozván, aby mu splnili jeho největší sen. Dylan si přeje strávit víkend se slavnou supermodelkou. Carol, kamarádi i celý televizní štáb jsou připraveni udělat cokoli, aby splnili jeho poslední přání. Dylana čeká nejlepší víkend jeho života! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

emma53 

všechny recenze uživatele

Jestliže se někdo pouští do filmu na téma umírání, měl by to velmi zvážit, protože to vždy nemusí skončit úplně nejlíp. Viděla jsem víc filmú s tak smutným námětem a nemohu se ubránit dojmu, že v tomto případě to bylo všechno až příliš nereálné a účelově pojaté. A co se týká zařazení do žánru komedie/drama o tom bych také polemizovala, protože komediálních prvkú, alespoň tak jak já jsem to osobně vnímala, bylo minimálně. Emotivně to bylo nicméně působivé a za to dávám zlatou střední trojku. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Dylan umírá, moc času mu nezbývá. V soutěži si přeje strávit víkend ze slavnou supermodelkou a to se mu splní... Smutný film se dá udělat i tak nějak bez sentimentu a zvesela. Ale mě osobně toto zpracovnání tohoto tématu nebere. Mé mozkové závity, ač jde o komedie, nemohou uvěřit, že by teeneger, byl v tak nelehké chvíli nad věcí a nepropadal svému osudu... Dle hodnocení zde je můj pohled v menšině, ale podobně zaměřený ONE WEEK řadím mnohem výše, ale zde se nejedná o komedie - naštěstí. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Po výborné první půlce došlo k velkému zklamání. Kdo by neměl přání - dokonce i přání podobné tomu Dylanovu (ačkoliv já bych teda bral radši agentku, než tu nepříjemnou blondýnu), jenže co je moc, je příliš, a nadějně rozehraný příběh je pokroucen a rozšlapán do prachbídné americké pohádkové romantiky s moderními prvky východních filozofií. :-) ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Napadá mě jestli jde o nevhodnou komedii, nebo pohodový film o umírání. Většinu filmu převládala první možnost a jako komedie mi to vlastně ani nepřipadalo. Kdyby se to odprostilo od toho komediálního nádechu, tak by to mělo mnohem větší potenciál. V tomhle ne moc vhodným mixu to dopadlo tak, že mě film nerozesmál ani nedojmul. Na víc než lepší 3 to nestačilo. 65% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý film mířený na teenagery, který pracuje s nevyléčitelnou nemocí, ale i jasným poselstvím, že když něco moc chcete, může se to splnit. Mladý Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Když se dostane do televizní soutěže a vyhraje ji, jeho přáním je strávit víkend se slavnou a krásnou modelkou. Ta však odmítne. Dylan tedy spolu se svými kamarády vyrazí za ní, aby ji přesvědčil, že vše myslí upřímně. Poté, co se setkají, zjišťuje mladá žena, že někdo má i větší problémy, než jaká ona má traumata, a nakonec se Dylanovi poslední přání splní. U filmu už od začátku tušíme, či snad dokonce víme, jak skončí, a skutečně ke konci mačká slzičky. Naštěstí se dokáže snímek i sem tam poněkud shodit a ono teenagerovské herectví dělá ze snímku sice nijak velkolepou (jako třeba u noirovky Brick / Zmizení), ale aspoň sympatickou podívanou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Pennsylvania a meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama