Reklama

Reklama

Severní polární záře

  • USA Aurora Borealis (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před deseti lety ztratil Duncan po smrti svého otce důvod žít. A nyní ho znovu nalézá při setkání s nemocným dědečkem… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tyhle obyčejné neobyčejné dramata mám prostě rád. Krásné zimní prostředí, výborný Donald Sutherland (doufám, že na tom ve stáří nebudu stejně jako on, docela mě to děsilo) a Joshe Jacksona jsem nikde moc neviděl, kromě Dawsonovo světa, odkud ho zná asi většina lidí. Škoda jen, že jsme se nedočkali té polární záře. ()

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Je to film pro náročného diváka a ne každému se bude líbit. Osobně z něho mám celkem smíšené pocity. Duncan (Joshua Jackson) si ve snímku hledá místo v životě, což je pro něho nesmírně obtížné. Je fixován myšlenkami na svého mrtvého otce a na své okolí a to je důvod jeho složité povahy, která mi velmi imponovala... ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Na sobotní odpoledne nadstandartní film, jehož kvality se zakládají na výborných hereckých výkonech. Obzvlášť Donald Sutherland hraje mistrovsky. Joshua Jackson a Juliette Lewis tvoří správně ujetý pár. A fascinovala mě stále úžasná Louise Fletcher, jejíhož mistrovského herectví nebylo od Přeletu nad kukaččím hnízdem nikdy více plně využito, což ju obrovská škoda. Film má dost silných okamžiků, které stojí zato vidět a jsem rád, že jsem si ho nenechal ujít. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně takový obyčejný nezávislý filmeček o mladém muži, který díky minulosti stále přešlapuje na jednom místě a neumí se pohnout dále, o jeho vztahu s nemocným dědečkem a také o dívce, která by snad mohla znamenat tolik potřebnou změnu v jeho životě. Příběh se vyznačuje příjemnou civilností a to samé platí o hereckých výkonech jak Donalda Sutherlanda a Juliette Lewis, tak také Joshui Jacksona, který je tu tradičně za velkého sympat'áka a mě by už jen zajímalo, kdy ho konečně uvidím v nějaké hodně záporné roli. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nedejte na to, co se tu píše v obsahu. Kdybych si to přečetl před filmem, asi by mě to odradilo. Samozřejmě, že se zmíněná témata ve filmu vyskytují - a ne zanedbatelně. Je tu ale i humor, romantika,... Hlavně bych ale na tomto snímku ocenil atmosféru. Už dlouho jsem neviděl tak dobře namíchané drama. A herci v čele s J.Jacksonem mě také víc než příjemně překvapili. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama