Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (130)

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých vůbec nejoblíbenějších seriálů. Naplněný úžasného humoru, věčných odzbrojujících slovních přestřelek a narážek na jiné oblíbené díla a historické události. S obsazením herců nemohu mít problém a genialitu scénáristů mohu jen vyzdvihnout do nebes. Pokud někdo má rád chytrou zábavu, tak tohle je jasná volba. ()

Ssin 

všechny recenze uživatele

O Psych jsem se dozvěděl od kamaráda jen tak na zkoušku jsem si sehnal 1. epizodu (mimochodem jedna z nejlepších). Po shlédnutí první epizody jsem se nestačil divit jakto že o tak výbornem seriálu jsem se dozvěděl až teď. Mám za sebou 4 řady výborné zábavy. Psych není jen Krimi ale je to prostě "komedie". Tento seriál mě prostě uchvátil, dokonale jsem se vžil do každé sekundy, jsem prostě věrný fanoušek a nemůžu se dočkat až shlédnu další díl. ode mě 100%. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nekoukal jsem nějak pravidelně, ale občas jsem se náhodou k tomuto dostal. Nebylo to zlé. Není to taková ta klasická krimi, spíše taková krimi komedie. Případy se řeší díky velké pozorovací schopnosti hlavního hrdiny. Ale asi todle nebude hlavní zaměření filmu. Je to tak 50 na 50 s komediální vložkou. Nedají se tedy čekat nějaké extra komplikované případy, ale řešení je svým způsobem originální a doplněno o humornou složku je z toho celkem fajn podívání, odreagování a vcelku dobré pobavení. Není to seriál, který by vás chytl a museli by jste koukat na každý díl, ale když už se kouknete, nebudete zklamáni a svůj účel to splní. Howgh! ()

Hulkee 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál, který pohodlně splňuje moje předpoklady pro nenáročnou zábavu, kterou si pustím jako podkres v obýváku k domácím pracem. Trochu omílá to, co se dá vidět všude jinde - hlavní hrdina je puberťácký mentalista, stejně jako Sherlock i on má svého Watsona a spolu řeší zločiny. Jediné co mi opravdu vadilo, byl způsob jakým předváděl svá "vidění". ()

Avicii 

všechny recenze uživatele

Shawn a Gus jsou prostě dva soukromí detektivové a hlavně dobří přátelé už od dětství, kteří vyřeší jakýkoli zločin a přitom vás skvěle pobaví. Agentura jasno si mě získala, pro mě je to skvělý a zábavný seriál při kterém se nenudím a pořádně se nasměji. Nejlepší ze všeho je jak si Shawn neustále utahuje z detektiva Lassitera a nejenom z něho, ale i ze všech okolo, policistka Juliet na tu je zase radost pohledět... znělka "I know, you know" je strašně chytlavá. ()

Galerie (762)

Zajímavosti (19)

  • Kirsten Nelson (Karen) byla těhotná na začátku seriálu, když se ucházela o roli. Pak porodila a musela nosit falešné břicho po zbytek seriálu. (ČSFD)
  • Mina (Azita Ghanizada) tančí na titulní píseň z filmu Aaja Nachle (2007). Tento film neměl v Indii velký úspěch, ale písně i choreografie z něj si okamžitě získaly obrovskou oblibu. Je tedy logické, že by si indický divadelní režisér v roce 2009 vybral právě tuto píseň. (Ezis)

Reklama

Reklama