Reklama

Reklama

Hellsing

(seriál)
  • Velká Británie Hellsing Ultimate
Japonsko, (2006–2012)

Předloha:

Kóta Hirano (komiks)

Hudba:

Hajato Macuo

Hrají:

Fumiko Orikasa, Steven Brand, Norio Wakamoto, Takehito Kojasu, Unšó Išizuka, Wataru Takagi, Júdži Ueda, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Šó Hajami, Osamu Saka (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli. (Crowen)

(více)

Recenze uživatele Utero k tomuto seriálu (5)

Hellsing I (2006) (E01) 

Ta původní 13ti dílná série mi představila svět anime a dodnes ji považuju za jednu z nejlepších. V té době co jsem hellsing sledoval byly na světě asi první tři "ováčka" a pamatuju se, že mě to tenkrát vůbec nechytlo. Teď jsem tomu po letech dal šanci a kurevsky mě to vzalo! První díl (jak už to tak bývá) je teprve seznamovací...to pravé vzrůšo přijde až v následujících epizodách! ()

Hellsing III (2007) (E03) 

Jooo! Tak takhle to vypadá, když se Alucard a spol. vydají na výlet do Ria! ()

Hellsing V (2008) (E05) 

Brutální, ale působivá vize Londýna, napadeného nacistickými upíry, kteří vraždí každého kdo se jím postaví do cesty....ikdyž se v epizodě téměř vůbec neobjeví Alucard, jedná se podlě mě o zatím nejlepší epizodu z OVA série. ()

Hellsing VI (2009) (E06) 

Teda ty ováčka jsou díl od dílu lepší a lepší! Co k šestce dodat?...snad je Seras rulezzzzzzzzzzzz!!!!! ()

Hellsing VII (2009) (E07) 

OBSAHUJE SPOILER: Až na jednu zbytečně brutální scénu (Úchyl, kterému právě mála Seras vypíchla oko vidličkou se z úrazu do 5ti sekund otřepal aby si mohl užít s ještě "teplou" matkou Seras) a stálou absencí Alucarda (ale to zase až tak nevadilo) se jednalo o stále parádní podívanou! Nemůžu se dočkat dalších pokračování! ()

Reklama

Reklama