Reklama

Reklama

Hellsing

(seriál)
  • Velká Británie Hellsing Ultimate
Japonsko, (2006–2012)

Předloha:

Kóta Hirano (komiks)

Hudba:

Hajato Macuo

Hrají:

Fumiko Orikasa, Steven Brand, Norio Wakamoto, Takehito Kojasu, Unšó Išizuka, Wataru Takagi, Júdži Ueda, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Šó Hajami, Osamu Saka (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli. (Crowen)

(více)

Recenze uživatele Benedygtus k tomuto seriálu (2)

Hellsing V (2008) (E05) 

Sice dejove se to posunulo, ale jinak zadny Alucard, zadna zabava.. A ty tuny krve.., ja vim, ze to k tomuto serialu tak nejak patri, ale kdyz uz potom clovek opravdu na to kouka jen jako na barvu tak je neco spatne. ()

Hellsing X (2012) (E10) 

Jako celek parada, posledni dil trochu zklamanim, coz asi doslo vsem, co si otevreli tuto webovou stranku, kdyz cela deseti-dilna serie ma okolo 90% az na tento dil..Opravdu trochu skoda, ze se posledni kousek nezredukoval a neprilepil k tomu devatemu. Vsechno dobre z toho totiz tak nejak vyprchalo, diky vcelku bezduchym kecum, na ktere asi priznivci po vsem tom krveproliti moc naladu nemaji.. ()

Reklama

Reklama