Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (287)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Na "Pustinu" jsem se docela těšil, neb je dílem režiséra mé oblíbené "Mrtvé hlídky" J. Bassetta. Můžu říct, že mé očekávání celkem naplnila. Zápletka sice není ani náhodou originální, ale její zpracování je natolik osobité, že to divák akceptuje a s chutí si užívá všeho, co lze od nápadité a patřičně naturalisticky pojaté vyvražďovačky čekat. Snímek sice nedosahuje kvalit špičky daného žánru, jakou je třeba "Battle Royale", ale má slušnou atmosféru a výborný spád. Jen ten konec mi oproti zbytku filmu přišel dost nepravděpodobný a až příliš optimistický... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Novým hororům na DVD se důsledně vyhýbám (ne že by ty v kinech byly lepší), ale nad dalším filmem od režiséra mé oblíbené MRTVÉ HLÍDKY, jsem se dlouho nerozpakoval. Stejně jako ve své prvotině je Bassett i tady zoufale neoriginální, tu a tam použije dost ubohé klišé nebo přestřelí, ale také je příjemně atmosférický, brutální a krvavý. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Anglická produkcia opäť dokazuje, že v horrorovom žánri občas dokáže konkurovať tej americkej. A to na úrovni. Veľkú časť môjho dojmu z podobných filmov zohráva úvod do deja. A tento ma nesklamal. Nie je to nejaký scenáristický boom, ale úvodné väzenské scény na uspokojenie stačia. Potom nastupuje pár naivností, ale len čo sa týka logickosti skupinky väzňov na ostrove, ktorí sú strážení jedným (!) dozorcom bez zbraní. Zabijacie scény dosť dobré, ľakačiek som sa veľa nedočkal, ale potešila pointa. Po dlhom období bez kvalitnejšieho bánia sa - odporúčam. 75%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Mŕtvej hliadky, ktorá sa mi celkom páčila, som si ho zo zvedavosti pustil a musím povedať, že sa mi táto nenáročná vyvražďovačka páčila. Film môže pripomenúť japonský Battle Royale, ale toto sa mi pozdávalo viac, hoci mi nebolo celkom jasné, v čom spočíval trest, za akým vlastne na ostrov prišli. Napadlo mi, že sa prišli naučiť súdržnosti, ale že by to mal byť taký hrozný trest?Možno mi niečo ušlo, každopádne celkom slušné. Slabšie štyri hviezdičky. 70%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený "svižný béčkový thriller" s parádní atmosférou ve skvělém prostředí. Tyto filmy mám rád, ačkoli forma není bůhvíjaká, tak mě to prostě baví a nenudím se ani chvíli. Tady to bylo chvílemi i dost drsný, což taky není na škodu. Konec byl sice takový uspěchaný a rychlý, ale jinak si tento počin určitě 4* zaslouží, protože to je velice dobrá, napínavá jízda s poměrně zajímavým nápadem. 70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama