Reklama

Reklama

Naivní důvěra

(TV film)

Obsahy(1)

Návrat do Ridgewoodu znamená nový začiatok pre Kate Ryder a jej malého syna Sama. Ešte to nie je tak dávno, čo Kate prišla o svojho milovaného manžela. Teraz je so svojim synom na všetko sama, ale zdá sa, že najhoršie už je definitívne preč. Nový začiatok s novou prácou u doktora Marka Lucasa naznačuje, že pre Kate tento život ešte ukrýva mnohé šťastné chvíle. To všetko však len do momentu, keddy nezistí, že za tvárou dôveryhodného doktor sa ukrýva maniak a nebezpečný sériový vrah... (STV)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele

Bylo by NAIVNÍ mít nějakou DŮVĚRU k takovému slepenci. Naštěstí Amy Jo Johnson alespoň líp vypadá, než hraje.. ()

Reklama

masw 

všechny recenze uživatele

Že jde o televizní film poznáte už z toho, že se hodně šetřilo a efekty, nebo vraždy jsou na nulové úrovni a bez krve, ale i tak mě film bavil. Akce tu není moc, ale příběh je částečně inspirován skutečnými událostmi, což mu přidává na koukatelnosti. Amy Jo Johnson je tu slušná a opět potvrzuje, že není špatná herečka a abyste neusli je tu i pár decentních sexuálních scén (vlastně jedna :) ). A Carol Alt ve Family Guyi přecenili, nevypadá zas tak staře a hraje uvěřitelně. No dalo se to, ale mohlo to být lepší, nejlepší na filmu je asi ten obal. :) ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller o vraždícím doktorovi - maniakovi , který postupně likviduje své vesnické pacienty . Teprve nová zdravotní sestra učiní zlosynovu řádění rázný konec - samozřejmě dlážděný mrtvolami . Jednoduchý děj , předvídatelný závěr , ale odpočinkově to pobaví . ()

2kocour 

všechny recenze uživatele

Název filmu jako by v sobě nesl samotné své ohodnocení. Sice to bylo natočené dle skutečnosti, ale něco bylo opravdu dost naivní ... těžko se mně chce věřit, že by na vraždu taxíkaře stačil hadí jet namazaný na volant vozu. Dále ta zdlouhavá milostná scéna v kuchyni byly zcela zbytečná a jen to filmu ještě více ubralo na kvalitě. Jako by nešlo již natočit žádný film bez erotických scén? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama