Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (371)

plakát

Škola hada (1978) 

Souboje a souboje a souboje a souboje a kugf-fu a kung-fu a stále dokola. Únavné a stereotypní.

plakát

Souboj národů (2014) (pořad) odpad!

Prima naštěstí už tuto debilitu přesouvá na noční vysílání. Už bylo načase ! Totální trotlovina s hulákajícím Dejdarem je bez vtipu, bez nápadu a v ničem neupoutává. Tomuto trapasu předpovídám bleskový konec.

plakát

Cotton Club (1984) 

Skvělé retro. Pro mě, jako pro muzikanta, velmi blízké. Výborný Gere a zajímavý mladý Cage. Film má sice pomalý rytmus, ale dobrou zápletku a výstižné dobovém prostředí. Bavil jsem se.

plakát

Ochránce (2012) 

64 procent je podle mne zde nízké hodnocení. Ale jsem možná ovlivněný Jasonem Stathamem, kterého obdivuju. Safe je akční klasika vyplněná ruskými gangy a mafiánským podsvětím a Statham zde kraluje. Milovníci akcí nebudou zklamáni.

plakát

Romeo, Julie a tma (1959) 

Skvělé drama z doby okupace. Viděl jsem ho jako student a kromě Ivana Mistríka mě v paměti nejvíce utkvěla skvělá a půvabna Dana Smutná. Film je to ale pochmurný a depresivní.

plakát

Poslední výkřik (2012) odpad!

Jou, jou, jou - ti hrajou ! ....Odpadová příšernost s Ivetou Bartošovou a Miro Šmajdou vejde do dějin kanálových filmečků. Nelze rozpoznat, kdo si tu dělá větší legraci. Zda režisér, nebo herci. Tento " krimihoror " Vás příjemně obveselí. Nevím ale, zda vydržíte do konce.

plakát

Meč a váhy (1963) 

Vynikající drama, které jsem viděl v kině začátkem šedesátých let . Silně mě poznamenalo a dodnes na to vzpomínám. Od té doby se, bohužel, ani v kinech ani v televizi neobjevilo. Škoda.

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) odpad!

Jim Carrey - už to samo o sobě je odpad. Navíc zde blázní nakvadrát. Tupý herec, supertupý film. Bez vtipu, invence a nápadu. Trapnost.

plakát

Záchranáři (2006) 

Výcvikový tábor záchranářů, mezi nimi jeden namachrovaný a to se vleče v pomalu se plížící t. zv. akci. Nakonec to digitálně doklopýtá k upocenému finále. Není to ani akční, ani dobrodružné, nekonec ani nějak dramatické. Akorát Kevin Kostner se neustále tváří velmi zarputile ve snaze udělat se srágor chlapy.

plakát

Chladnokrevně (2003) 

Byl jsem natěšený, ale jsem zklamaný. Překombinovaná kriminálka je zmatená a nezáživná ,s nudným Dustinem Hoffmanem.