Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Dámy a Pánové, možná si to neuvědomujete, ale tady přímo před námi leží skvost české kinematografie, který agresivně bortí všechny pomluvy o tom, že Češi už neumí natočit zábavnou komedii. Největší výgrc absolutních neherců, které (režisér) oslovil, aby natočili u něj doma pár scén do jeho nového projektu. A podařilo se! Očividně i na Ivetku bylo toho moc, když ji museli předabovat. Nejspíš chuděru našli opět doma na gauči ve své oblíbeném duševním rozpoložení mezi nebem a zemí. To by vysvětlovalo, proč házela ty PRÁZDNÉ flašky od chlastu. Vím, že mé hodnocené klame a za jinších okolností bych dal pět, (záleží na úhlu pohledu) nicméně si je tento film nezaslouží. Nemění to však nic na situaci, že kdybych se s partou kamarádu potácel společensky unavený ve dvě hodiny ráno po ulici a jeden z nich by pronesl: „Jdeme se k nám podívat na Poslední výkřik.“ Tak já bych smělým tónem vykřikl „Jo, jdem do toho!“ ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Je celkom sranda sledovať, ako sa Kučerovi nedarí absolútne nič, z toho o čo sa snaží. Dokonca ani tú lakačku nedokáže natočiť tak aby fungovala. A strach? Pff. Akurát nedávno som pozeral Evil Bong od Charlesa Banda (hororovú komédiu o vraždiacom bongu) a aj tá bola strašidelnejšia. Rovnako ako pri predošlom Kučerovom počine, aj v Poslednom výkriku ide len o trápnu zmes neschopnosti, idiocie, amatérizmu a plagiátorstva, ktorej hororové ani filmové kvality komentovať nebudem, bo moja slovná zásoba nepozná dostatok vulgarizmov. Ale tu som sa aspoň pár krát zasmial. Na Šmajdovi. Je to pravdepodobne úplne najhorší herec vôbec a to rátam aj aktérov filmov Zdeňka Trošku, Uwe Bolla, Eda Wooda, filmu The Room, filmu Lady Terminator, filmu Forced Entry, béčiek, céčiek, reklám, telenoviel, monster hororov, tromy a porna. Bolo to veru úsmevných pár minút, než ho zavraždili. A keď ho vraždili vlastne tiež (všimnite si, že asi tak pri piatej rane nožom do chrbta ešte stále držal pri uchu telefón). Za neho pol hviezdy, ale jednu nedám. Výstavný ODPAD! ()

Reklama

Castrator 

všechny recenze uživatele

Zas tak blbý, jak se tu píše, to není. A vzhledem k tomu, že jde o žánr, jehož největším nejen zdejším expertem je Psychor, tak nějaké ty chybky, nelogičnosti větší než malé a scény, které jsou k smíchu, až tak nevadí. I horory zahraniční produkce z kategorie bé až cé jsou sem tam debilní a pohybují se kolem 30 až 40 %. Jelikož je Poslední výkřik filmem českým, tak mu to tu pseudoznalci filmu chtějí osolit. Podprůměrná blbost na dvě, v rámci vyrovnávání dobra a zla přidávám třetí kousek. A vlastně... Přistihl jsem se, že mě to špatné a debilní na filmu vlastně nesejří, ale těší. Takže tři i bez vyrovnávání. P. S. Zrovna na to čumím na Barrandově (kde jinde taky :-D) a je to hlína. Že by se rýsovala moje další gylty pležr? ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Big fail... Normálně bych zde vyblil smršť sprostých slov, ale taková na popsání této ... neexistují... Trapnost čiší z každého jednotlivého záběru a tento film by měl být pro výstrahu veřejně popraven... A dělá z ostatních filmů pětihvězdičkové záležitosti... A slovy Járy Cimrmana bych tvůrcům poradil “Věnujte se jakékoli činnosti, ale JINÉ...“ protože nejenže je to debilně natočené, ale i neuvěřitelně blbé a jakýkoli smysl postrádající.... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Od prvniho resiserova filmu Cepel smrti vidim urcite pokrok. Dle hodnoceni jsem to cekal daleko horsi. Scenar neprinasi nic noveho, ale v nasich koncinach je temer ojedinely. Nejvetsi rozpaky budi predevsim herecke vykony (Smajda totalni traged), hlavne ve scenach, kdy dotycne nahani vrah... Opet me na filmu nejvice zaujala hudba a zvuk. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama