Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Druhý Pach krve byl ještě šílenější než ten první. Ne, že by původní film byla nějaká ujeťárna, ale ti kanibalové jsou prostě vtipný – neskutečně mě baví. Zde jich bylo víc a ještě víc se šíleně projevovali. Vidět tyto cvoky souložit nebo sledovat jednoho jak si ho honí či nedočkavě míří lukem na oběť – to jsem se málem válel smíchy. Já totiž obdobné ujeťárny nevyhledávám. Občas se ale výjimka najde, například tohle. ;) Vyvraždovačky jsou o něco lepší a krvavější než v jedničce. Herci mě zde sice moc nebavili, už to nebylo takové napínavé, ale zase to nebylo nudně stereotypní, ale zábavné. Takže ty slabší 4* dám s klidnou duší. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Musím říct že když jsem to viděl 2.3 v noci na Primě připadalo mi to spíš jak komedie, než horor. Zvlášť ten začátek jak tam tu blondýnu rozseknou napůl, vyletí pouze střeva, žádná jiná část tam asi nebyla, a poté ji odtáhnou jako gumového panáka ''sorry ale tohle ne!''. Tu jednu hvězdičku dávám alespoň za snahu a příběh. Díky za to že přežili alespoň jenom dva! ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá a nechutná sračka, která se ale mezi obdobnými béčkovými horory může cítit důležitě, protože funguje přesně tak, jak by fungovat měla. Ne, nestojí sice za pozornost a dívat se na ni je místy opravdu utrpení, ale v rámci svého žánru obsahuje vše, co obsahovat má: Imbecila, lesbičku, dvě playmate kočky, tlupu mutantů a tři tuny vnitřností... Druhý Wrong End má oproti jiným ještě navíc Henryho Rollinse, který skvěle zaparodoval Ramba a na scény s ním se dá i těšit. A proto i ten druhý bodík. [leden 2008] ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Při první projekci jsem měl spíš rozporuplné pocity, podruhé jsem se ale bavil kupodivu lépe. Asi jsem přistoupil na tu nečekanou komediální rovinu, která mi hnedka nesedla. Napětí z tajemných obyvatel horských lesů se vytratilo, kanibalové se ukazují už od začátku a jejich masky jsou jednodušší, levnější. Místo toho se cpe do popředí až sebeparodická příchuť a obrovská porce brutality, takové gore mixnuté poctivým splatterem. Není divu, tvůrci spotřebovali 300 litrů umělé krve. Dočkáme se nahých koziček, Ericy Leerhsen, která v hororech strašně ráda umírá (remake TCHM, BWP2) a Rollinsovy vtipné postavy připomínající samotného Ramba. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Americe se to jen hemží nejrůznějšími reality show a tak není divu, že tenhle nešvár moderní doby někoho napadlo strčit i do hororového filmu. Nevím ovšem jestli to byl ten nejšťastnější nápad. Kouzlo jedničky pomalu vyprchalo a ani humorné pojetí to moc nezachránilo. Začátek se nese v dost nudném duchu a seznamování s pěticí soutěžících a štábem. Partička nejrůznějších individuí se rozhodla vydělat menší balík peněz a pro vítězství jsou ochotni udělat téměř cokoliv. Popravdě řečeno mě nezaujal ani jeden z nich svým osobním příběhem, ale za to Crystal Lowe svými vnadami. To že je spousta lidí schopná udělat pro slávu téměř cokoliv není nic nového a tak její strip nikoho nepřekvapí, ale potěší. Co se týká mentální rodinky kanibalů, tak ti nesahají bratrům z jedničky ani po kotníky. Jediné co mi vrtá hlavou je to, že jejich takzvaný otec si zahrál v jedničce toho pumpaře a teď tohle....Jednotlivá úmrtí měla určité klady, jako například roztomilou kreativitu a představivost tvůrců, kteří to vzali opět humorným způsobem ( např. dvojitá hetka do hlavy. V parodii se to začalo měnit až ve chvíli, kdy ten voják vzal spravedlnost do svých rukou a začal je zabíjet jednoho po druhém. Přesto všechno budu hodnotit film jako čistý průměr, protože jsem se tu a tam doopravdy zabavil. Slabší 3* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)
  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Keď Kimberly (Kimberly Caldwell) zrazí na začiatku filmu v lese mutanta a ten na ňu potom vyskočí a zahryzne sa do nej, je vidno, že ju hryzie niekde do krku, ale keď sa Kimberly tacká preč, chýba jej pol líca s ústami. (ČSFD)

Reklama

Reklama