Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Hismael

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování stylem připomíná Columba ještě víc než druhý díl. Opět dost zahleděné do sebe, stejně příběhově nevěrohodné jako dvojka a spíš se z toho stává taková temnější občas zábavná detektivka, která se nechce brát moc vážně. Film obsahuje klasické “lekací“ scény, překážky připravené na vhození do schodiště proti vrahovi a podobně. Vrah je stále extrémně schopný a dokáže předvídat všechna rozhodnutí obětí a čekat na místech kam oběti utečou, spadnou atd. Komentář píšu v době kdy je na světě už čtvrtý díl a jen doufám, že Sidney neměla šílenou babičku, která se taky rozhodla vraždit. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Deja voodoo. Kvůli masakru na Columbine High School je násilí oškubané jak ofina Courteney Cox a do popředí se dostává odlehčující humor a sebeparodování. Bez Williamsona to hlavně v první půli připomíná Deweyho chůzi, ale nakonec se zvyklosti trilogií ohnuly uspokojivě (stejně jako kdysi paní Prescottová). V kontextu dalších událostí je zajímavé, jak si šéf Miramaxu zprodukoval film, který je tak trochu o něm a praktikách, které plodí zlo.. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sériu Vreskot som nikdy v obľube moc nemal a to aj cez to, že slashery zbožňujem. Poteší herecká účasť Neve Campbell opäť v úlohe Sydney ktorú opäť prenasleduje vrah v maske Ghostface. Dĺžka filmu je akosi dlhá, ale hluché miesta sa tu moc nevyskytujú, len vraždy mohli byť vymyslené lepšie a nie všetky na jedno kopyto. Wes Craven sa naozaj snažil, aj keď sa mu veľmi nepodaril príbeh. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Změna scénáristy určitě nebyla změnou k lepšímu, děj třetího dílu série se mi zdál tak nějak roztříštěný a kostrbatý. Zatímco všelijaké dějové zvraty jedničky a dvojky mě bavily, tady už jsem z nich byl chvílemi trochu zpitomělý. Nemělo to zkrátka už takovou šťávu, takový tah na branku. I když to není vůbec špatný film, kvality svých dvou předchůdců zdaleka nedosahuje. Nicméně je v něm dost podařených momentů i žertů (vlastně je to spíš komedie, než horror), pár dobrých narážek, jedna princezna, a já si dlouho říkal, že mu dám za čtyři. Ale pak mi došlo, že ke konci už jsem se malinko nudil a že ta čtvrtá hvězda by se pouze nesla na vlně mé velké obliby předchozích dvou dílů. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rád by som prihodil aj piatu hviezdičku, ale...Jedno veľké ale. Kills sú na slasher také nijaké, naháňačky pred nimi fajn, ale čo sa týka samotného "bread and butter" slasherov tak ľubovoľný Friday the 13th dá Scream 3 bohužiaľ "dole". Oveľa lepšie to Cravenovi šlo s atmosferickým hlasom matky v hlave Sidney, s jej "prízrakom", Scream 3 je veľký, zábavný, chytrý, so sympatickými postavami a proti VHS late 90s nemôžem nič namietať. Dostavila sa, big time🙂 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Zelený oblek, který nosí Jennifer Jolie (Parker Posey), nosila i Gale Weathers (Courteney Cox) v původním filmu Vřískot (1996). Je to však replika, protože všechny obleky byly po dotočení první části zničeny. (newpage)
  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)

Reklama

Reklama