Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Antologický seriál, který se zaměřuje na různé postavy napadené šíleným sériovým vrahem Mickem Taylorem v australském vnitrozemí... (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Wolf Creek filmy sú jedné z tých zábavnejších hororových vecí, kde sa stále niečo deje a neberú samy seba príliš vážne na rozdiel od tohto seriálu. Hlavným ťahačom je samozrejme ústredný austrálsky vidlák vraždiaci s priateľským pochechtávaním, preto bol celkom nelogický ťah sústrediť dej seriálu na úplne inú postavu. Prvá epizóda ešte spoľahlivo nalákala a sľubovala pokračovanie v duchu filmov, no ďalej to už išlo úplne iným smerom. Stále to však bola celkom kvalitne spracovaná a dobre zahraná vec so zopár dobrými gore efektmi, pre ktoré sa ju oplatí vidieť, ak sa niekomu páčili filmy. 6/6 – 60% ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Poměrně ambiciózní projekt. Australská odyssea o hledání pomsty a vnitřního klidu, plná takřka mystických prvků a překvapivě hodně kvalitní technické stránky. Zatímco filmová série si na nic nehrála a v rámci subžanru bavila svou úchylností - televizní bratříček se pokouší o jakousi sofistikovanost, která mu bohužel nevychází. Můžete mít sebelepšího záporáka (check), ale jakmile všem postavám kolem chybí pud sebezáchovy a špetka logiky jste v loji. Původní sympatie a soucit s ústřední hrdinkou se s každou další epizodou zmenšoval, až jsem se u ní málem omlátil čelo. Škoda. 60% ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Po dvojke som rozhodne nedúfal, že by seriál predstavoval akýkoľvek kvalitatívny posun smerom nahor. Konieckoncov koncentruje všetky mysliteľné seriálové klišé. Motív pomsty, rozvetvenie mytologickej línie okolo lovcu turistov, dokonca aj záver s nádychom nesmrteľnosti. Ale hoci je to neuveriteľné, šesť epizód prvej série odsýpa jedna radosť a ja som sa nemohol dočkať ďalšej časti. V záplave moderných seriálovych "artóz" je táto jednohubka remeselne takmer dokonalá a predstavuje návrat poctivej zábavy na pokračovanie. (12.3.2019) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Po slušném rozjezdu divák zařízne, protože Mick přestane zařezávat lidi. Fajn nápad přepnout do rape/revenge flicku a seriálový formát využít k pozvolné proměně ústřední oběti v odhodlanou lovkyni. Jenomže přibývají vedlejší postavy a dějové linky, které mají vyplnit ten zhruba 5 a půl hodinový čas. Velmi dlouho se tvůrci kodrcají k finále, které ani nestojí za to. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Miluji seriálové horrory a zbožňuji WOLF CREEK. Navíc John Jarratt je skvělý úchylák :-) Těším se na další díly. ... Tak nějak po tom 4. díle už nějak zaspávám... Čekal jsem pomstu ve stylu "Plivu na Váš hrob", ale tahle kráva je mimo. 60% Tak máme tu 2. sérii a ta je skvělá, napínavá - 80% a doufám, že bude i další série :-) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • V 10. minutě hraje písnička „Because I Love You“ od Master's Apprentices. Ve 39. minutě hraje „You Were Right“ od RÜFÜS. (Duoscop)
  • V úvodních titulcích hraje „Land Down Under“ od Sabriny Schultz. (Duoscop)
  • Tato epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama